ROOMSERVICE

 

Efter ett par intensiva dagar här i Lisboa så orkade vi inte pallra oss ut för att käka middag i kväll. Så vi kurade ihop oss i sängen och plingade på roomservice. Som inom 20 minuter knackade på dörren med en ytterst vällagad middag. Är så sjukt nöjd med det här hotellet, de fem stjärnorna känns verkligen. Tänk om man alltid hade möjlighet att bo på riktigt bra hotell. Eller om man alltid kunde flyga business. Oj oj oj. Får jobba på det.

Är dock glad att jag inte är uppvuxen med att sån lyx är självklar. Älskar att känna mig som ett barn på julafton när den där lyxen helt plötsligt slår till. Ni minns väl att jag blev så till mig av pralinerna i businessclass att jag var tvungen att fotograferadem? Samt festa till det på skumpa, när alla andra kostymklädda tråkmånsar sörplade mineralvatten? He he. Men man får bli så till sig tycker jag, det är fint. Att vara blasé och gå genom livet utan att imponeras måste vara sjukt trist.

Nä, nu hamnade jag off topic. Hursom, vi styrde roomservice och grisade i den sköna hotellsängen i kväll. Framför Robocop (bättre än vad jag trodde!). Med den här goda bebisgrisen i mitten.

Perfekt avslutning på Lissabonäventyret, i morgon väntar Svedala!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..