Brunch&babysim

Untitled-1

Denna söndag inleddes med brunch på vårt favvoställe Greasy Spoon. Det FINNS inga godare frukostar än varma frukostar, tycker jag. Yoghurt och bär är smarrigt absolut, men de kommer aldrig i närheten av ägg, bönor och bacon.

 

bild 2

Sen stod det babysim på schemat, och det var så fint väder att vi promenixade dit. Piggly älskar att åka sele. Och vi älskar att ha honom i den. Himla pussvänligt transportmedel.

 

bild 3

Det GÅR inte att inte börja göra luriga saker med Iggelini när han är i selen. Man spontandansar, får en löjl-guppig gång och far allmänt omkring med bebis armar och ben. Selen inspirerar, helt enkelt.

 

bild 4
Som tur är, är våra selinspirerade insatser i princip alltid uppskattade. Så det är ju bra.

 

 

 1. Hej Vanja!
  Super duper snygg design på bloggen, love it!
  Måste bara fråga var dregellappen är ifrån?
  Såg ut som något från LADYJEN-barnkläder kollektion men det kanske det inte är?
  Om du inte vet vem hon är så gå in på fb och sök på LADYJEN-barnkläder och gilla hennes sida. Jenny syr super duper gulliga barnkläder efter beställningar så gå in och gilla hennes sida, tips tips tips!
  Köper jätte mycket saker av henne till mitt lilla gudbarn.
  Kram

 2. S skriver:

  Hej Vanja!

  Din nya sida är verkligen helt grymt snygg! Jag tänkte på en sak när du skrev om brunchen och det kan möjligen vara liiite kontroversiellt men jag skulle tycka att det vore jätteintressant att höra lite mer om dina matvanor om du skulle vilja dela med dig? Jag menar, du har ju en body to die for om man får vara lite ytlig (och det kan man väl få vara?) och du verkar ju ha en väldigt sund inställning till mat så det vore verkligen jätteintressant att få veta mer och kanske bli lite inspirerad! I övrigt tycker jag bara att du, Niklas och Piggly verkar vara sjukt sköna människor, stort tack för att ni bjuder så mycket på er själva!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..