ANNONS

Kast med liten baby

/

bild 3-3
Istället för att slinka ner till SATS och gymma loss lite (inte för att jag nånsin gjort det, men jag har hört att folk sysslar med sånt), så funkar Kast Med Liten Baby finfint för att tona upp gäddhänget, eller hur man nu uttrycker sig på gymspråk.

Skämt åsido, så tror jag på riktigt att man får så sjukt mycket dold träning när man blivit päron. Glammis-Malin höll i Piggly en längre stund för några dagar sen, och när hon släppte honom så skakade hennes armar av ansträngningen. Då är hon ändå lite av en friskus, spelar badminton å så.

bild 2-4
Och då kom jag ihåg att jag ju själv känt så när jag hållit i kompisars barn. Blivit helt uttröttad, svidande mjölksyra som fullkomligt pumpat ut i armarna medan man lett snällt och försökt se oberörd ut. Åsså tänker man ”hur fan ORKAR de?”.

För snart tio pannor bebis att jonglera runt dagarna i ända är inte fy skam på gymfronten. Har tidigare hånskrattat lite åt såna där fräsi fräsi-tjejer som fött 14 barn men ändå ser bättre ut än de flesta 16-åringar. Och på frågan ”Hur gör du för att hålla dig i form?” så svarar de ”Jag springer efter mina barn, det räcker!”. Ja ja, jag vet nog att du späker dig, kanske kräks litegrann om du festat till det på lite pasta, har jag tänkt i mitt stilla sinne. Fnyst åt att de inte vill erkänna att de tränar dygnet runt och tänker på kosten 24/7 för att se sådär flådiga ut.

Men nu backar jag. För att springa efter sina barn gör nog en hel del för formen inser jag.

bild 5-3

Min PT.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00