Kast med liten baby

bild 3-3
Istället för att slinka ner till SATS och gymma loss lite (inte för att jag nånsin gjort det, men jag har hört att folk sysslar med sånt), så funkar Kast Med Liten Baby finfint för att tona upp gäddhänget, eller hur man nu uttrycker sig på gymspråk.

Skämt åsido, så tror jag på riktigt att man får så sjukt mycket dold träning när man blivit päron. Glammis-Malin höll i Piggly en längre stund för några dagar sen, och när hon släppte honom så skakade hennes armar av ansträngningen. Då är hon ändå lite av en friskus, spelar badminton å så.

 

bild 2-4
Och då kom jag ihåg att jag ju själv känt så när jag hållit i kompisars barn. Blivit helt uttröttad, svidande mjölksyra som fullkomligt pumpat ut i armarna medan man lett snällt och försökt se oberörd ut. Åsså tänker man ”hur fan ORKAR de?”.

För snart tio pannor bebis att jonglera runt dagarna i ända är inte fy skam på gymfronten. Har tidigare hånskrattat lite åt såna där fräsi fräsi-tjejer som fött 14 barn men ändå ser bättre ut än de flesta 16-åringar. Och på frågan ”Hur gör du för att hålla dig i form?” så svarar de ”Jag springer efter mina barn, det räcker!”. Ja ja, jag vet nog att du späker dig, kanske kräks litegrann om du festat till det på lite pasta, har jag tänkt i mitt stilla sinne. Fnyst åt att de inte vill erkänna att de tränar dygnet runt och tänker på kosten 24/7 för att se sådär flådiga ut.

Men nu backar jag. För att springa efter sina barn gör nog en hel del för formen inser jag.

 

bild 5-3

Min PT.

 1. Du, vad tar han för timpris? 😛 Lätt värt det för att få ha en sådan söt PT som sambon inte blir svartsjuk på, haha!

  1. Vanja skriver:

   Tror han ställer upp för tio minuters kittling, hojta om du vill boka! 😉

 2. Det är alltså det som är felet; mina barn är så stora att jag inte behöver springa efter dem längre och därför behöver träna som en tok.

  1. Vanja skriver:

   Här vill jag gärna kunna använda emojin som skrattar så den gråter… Ska vi starta barngym du å jag? Vi kan tjäna miljoner! ”Fräscht, helt nytt gymkoncept – spring efter barn! Till det facila årsmedlemspriset 30 000 kr. Handduk ingår.” Let´s do it!!! 😉

 3. Seriöst alltså, vem har tid att träna? Själv är jag, eh, stödmedlem på gymmet sedan alldeles för länge tillbaka. Men man blir onekligen grymt stark av att kånka bebis! Tycker jag som har en på 6 kilo, kan bara föreställa mig hur stark man måste bli ju mer de växer sen! Har också alltid trott att folk har smygbantat innan. Och jag hatar smygbantare. Brukar försöka göda dem i smyg, feeder som jag är.

  1. Vanja skriver:

   ”Feeder”… Hahaha, och ”stödmedlem”…! Love it! 😀

 4. Jenny skriver:

  Hehe, har inga barn och har tänkt precis som du. Får nog ta och skärpa mig på den fronten jag med *skämskudde*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..