ANNONS

Gnaga gnaga badanka

/

iggy

Sen några veckor tillbaka har vi som rutin att alltid bada på kvällen. Först äta middag (burk, katrinplommon och Ellas till efterrätt), och sen bad. Passar bra eftersom grodan blir lite….ehhhh…grisig vid själva ätandet. Trots en kladdfobisk mamma. (Är inte överförtjust i stök, men vid middagen får Piggly grisa loss eftersom ett bad väntar.)

Har inte haft några badleksaker alls fram tills nyligen, då vi sprang in i den här ankan som vi inte kunde motstå.

bild 4 kopia

Inte Piggly heller, som synes. Det mumsas friskt på denna anka, förmodar att det är de rackarns tänderna som gör att han hellre tuggar än plaskar för tillfället.

bild 2-1 kopia

Den e lite fiffig, den här ankan. För den är gjord av naturgummi (innehåller ingen plast eller PVC). Den är helt giftfri (härligt när ens unge typ äter upp den istället för att leka med den) och dessutom handgjord. Sjukt skön att gossa med på alla sätt helt enkelt!

Den heter The Real Rubber Duck och hittas lite överallt, till exempel här.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00