För nagelnördar

Ciate_Haute_House_Mini_Paint_Pots

Ni vet hur mycket jag gillar att ha fräsiga naglar. Det är ju en del av min Värna Vardagsglädjen-paroll. Man blir liksom gladare av att titta ner på sina händer, åsså hittar man nåt fint där.

Så i dag UNNADE jag mig. För man älskar ju att UNNA sig nåt då och då. Ovan minilack från Ciaté slank nämligen med hem.

 

Ciate_Haute_House_Group

Ni vet ju också hur mycket jag ÄLSKAR företag som gör det där lilla extra för konsumenten, och Ciaté har fattat galoppen. De charmar i alla fall brallerna av mig. Det här är deras höstkollektion, en samling minilack i de där perfekta skalbaggsnyanserna (tänk Chanel) som jag bara VEEET kommer göra hösten härligare.

Och självklart kommer de i en specialgjord ask, i form av ett megasött hus.

 

Ciate_Haute_House_Open

Som givetviiiiis går att öppna också. Var det nån som sa MERVÄRDE?

 

bild 1-1

Såhär fräsigt blev det efter lite lackning! Jag går ju och gör gelélack på salong ungefär två gånger i månaden. Och tidigare gick jag hos en tjej som hette Daniela och hon var så sjukt bra. Superfräsch salong, gjorde alltid det där lilla extra (mönster på naglarna/glitter osv) – utan att ta extra betalt (!), var toknoggrann och gav dessutom handmassage. Sen hade hon ett eget trick som fick lacket att sitta i en månad (annars brukar det hålla i två veckor på mig). Och allt detta för 350 pix. Helt galet bra alltså.

Men nu har hon ju gått å blivit på smällen (rackarns preggosar va!) och slutat jobba. Det är omöjligt att hitta nån som gör samma exakt braiga jobb för den pengen (och jag har inte riktigt råd att lägga 600 pix per gång som det kostar på nåt fräsigare ställe), så nu går jag hos en väldigt enkel salong som gör grunden. Och sen målar jag på nåt roligt efteråt, som typ glitter. Funkar helt ok det med. Men jag saknar Daniela…

 

ciate haute house

De här färgerna använde jag: Tickle My Fancy & Can Can. Och sen slog jag till på ett glitterlack också (ingår inte i det söta lilla huset dock) som heter Helter Skelter. Rosetten på flaskan – meeeervärde…

Lacken är kalasbra måste jag säga. Köpte nåt från Essie för ett tag sen och blev rätt besviken, dyrt var det men täckte inte alls. Behövde lacka kanske 7 gånger (på riktigt!) för att nageln skulle få en täckande färg. Det har man varken tid eller lust med.

Men de här små godingarna levererade rackarns bra på täckningsfronten – ETT lager räckte! Sen behövdes det inget mer. Halleluja.

 

Ciate_Haute_House_Polaroid

Här ser ni alla färger man får med i det lilla hösthuset. Jag använde alltså de på ring- och lillfingret.

Måste för övrigt säga att jag ÄLSKAR såna här bilder. Det är typ som porr för mig. När jag satt uppe på nätterna och ammade kalasade jag alltid loss på #nailart på Insta. Den hashtaggen innehåller mycket ögongodis kan jag tipsa om, för er som också gillar flådiga naglar.

Det lilla hösthuset finns att klicka hem här, om det är nån som känner för att UNNA sig lite…

 

 1. Jenny skriver:

  Hei Vanja!

  Nå er det nedtelling til avreise til byen din; og jeg lurer på om du har tips til en neglsalong (selv om din Daniela ikke arbeider lengre)? Vi vil gjerne få fikset neglene, men vet ikke hvor man bør gå og i hvert fall ikke hvor man bør unngå i Stockholm!

  1. Vanja skriver:

   Välkomna! 🙂 Jag har inte hittat någon som är lika bra som Daniela till samma pris, så jag letar fortfarande efter att hitta rätt. Men detta ställe ska vara megasuperduperbra, och tar man en nageltjej som inte jobbat så länge så får man billigare pris: http://naglarpafridas.se Frida själv gör typ alla kändisars naglar här i Sverige, hon är tokduktig och salongen är erkänt riktigt bra. 🙂 Hoppas ni får kul i Stockholm! <3<3<3

 2. Maya skriver:

  Hej! Använde du något överlack? Gillar ju gellack när det blir sådär superblankt! Kram!

  1. Vanja skriver:

   Jag använder detta här överlacket, magiskt bra: http://www.kicks.se/seche/seche-vite-dry-fast-top-coat–p14893 Gör att lacket under torkar på ett kick (på riktigt, det går skitsnabbt), och blir tokblankt! Rekommenderas! Fick ett tips också om att Deborah Lippman har ett lika bra överlack utan gifter (alltid härligt), men det har jag inte testat. Hojta gärna om du gör det. 🙂 Kram kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..