ANNONS

Prepare for photo overload

/

DSC00446liten

Okej bloggoliner, förbered er på en fotobombning av sällan skådat slag – för nu jäklar kommer det bilder! Jag har ju länge varit sugen på att fota med nåt annat än min iPhone (5S), just för att kunna ta extra special fina bilder till el bloggo. Och i dag hände det – jag använde kamera istället för mobilen!

Och grejen är ju att det blir SÅ HIMLA FINT, så helt plötsligt vill man ta bilder på ALLT. Så den här dagen blev EXTREMT väldokumenterad, även med Wikström/Malmqvistska mått mätt. Så håll till godo!

Jag inleder med min pyjamasklädda bebi, som var nästan obehagligt god i morse. Blev…ehhh…många bilder med det motivet.

Har ju tidigare bloggat om svårigheten att radera bebisbilder (ALLA blir ju BRA, och blir de inte det så är de ju ROLIGA på nåt sätt, MÅSTE sparas liksom), och jag kan säga att det var en riktig rackarns prövning för mig att gå igenom dagens skörd. Tog nästan 300 pix (!), varav jag sparade 26. Duktigt va? Lyckades alltså radera bilder på Iggly, fast de var goda. Resonerar som så att nu kan vi bara spara de extremt goda bilderna, annars kommer våra digitala byrålådor svämma över på ett kick. Särskilt med denna nya härliga kamera i handen på la mama.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00