ANNONS

Vattenvägraren

/

DSC00741

En undring – Piggly vägrar dricka vatten. Försöker vi få honom att dricka så vill han inte ha. Lilla muggen (den rosa som syns i bakgrunden) leks bara med, å sen åker den i golvet. Får han vatten i sin ersättningsflaska så slutar han suga på stört.

Men eftersom han får i sig så mycket mindre vätska nu då han käkar riktig mat, så MÅSTE han ju få i sig vatten.

DSC00742

Vi lurar honom genom att lägga i lite ersättningspulver i flaskan, eller ge honom vatten i maten och gröten. Men det vore ju rätt smidigt om han kunde lära sig dricka som vanligt folk tycker man. Nån som har nåt bra tips?

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00