Etoiles

DSC01359

Ni vet ju hur jag brukar pyssla med mina naglar för att öka på vardagsglädjen. Well, här är mitt senaste påfund – stjärnor! Känns lite rockfräsigt sådär.

Får ju styra upp sånt här extra special stuff på egen hand nu när min fantastiska nageltjej är mammaledig, men fiffig kvinna reder sig själv!

 

DSC01365

Det här var lätt kirrat med det djupgröna lacket från det übergölliga Haute House från Ciaté (som jag inte kunde låta bli att köpa för ett tag sen – hittas här). Och sen la jag på en stjärna på varje nagel (hade ett gammalt lack från Wet ´n Wild hemma som är genomskinligt med massa stjärnor, så jag plockade ut ett gäng bara och duttade på).

Avsluta med ett lager Seche Vite (världens bästa överlack – magiskt bra som torkar nageln på en minut samt gör att det blir tokblankt och sitter som sten – hittas här just nu med sänkt pris såg jag wooop woooop) åsså e du en nagelstjärna!

 

  1. lovisa skriver:

    Snyggt! Vill bara göra dig medveten om att seche vite är giftigt och farligt, du som är så mycket för bra produkter. Ha en bra dag!

    1. Vanja skriver:

      Gaaahhh, nu har jag hört det från fler. 🙁 Nån tipsade om att Deborah Lippman har ett liknande lack utan gifter – ska kolla om det är nåt att hänga i julgranen. Då byter jag! 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..