Mat,öl&en Irish

DSC01767

På kvällen gick vi till The Bird som vi fått rekommenderat av så många (TACK för era grymma tips hörrninini!). Och burgarna var ASgrymma.

 

DSC01771
Pommesen var också sjukt smarriga. Rätt stimmigt ställe dock (dessutom fredag i dag ju), så vi satt inte kvar så länge utan tog en tur runt i Kreutzberg.

 

DSC01781

…och parkerade oss på den här barens uteservering (JAAA man kan sitta ute här, heja heja Berlinvädret!).

 

DSC01783

Jag beställde en Irish. Min första sen strax innan jag blev preggo. Det brukade vara en sån favvo, men jag måste erkänna att jag inte tyckte den var så himla smarrig nu.

Jag brukade skåpa i ett duktigt antal skedar socker i den, men nu när jag ÄNTLIGEN blivit vuxen och lärt mig dricka kaffe utan socker, så kändes det konstigt. Och utan socker så smakade irishen…whiskey å kaffe. Och det var liksom…typ inte så gott alls ju. (Hoppas du förlåter mig om du läser detta söta glammis-Malin, min Irish-partner in crime…)

Så jag tror faktiskt att detta kan vara min allra sista Irish. Kanske ska satsa på en Karlsson istället, så att det blir lite sötare (är inte det med varm choklad å nåt spritigt?). Eller krypa till korset och börja skåpa i de där skedarna socker igen.

 

DSC01772

Dag 1 i Berlin får MVG. Godnatt fina blogoliner!

 

  1. Linnea skriver:

    Eller så beställer du in en irish fast med dom likör! Alltså den är så satans. jävla. god! Ett hett tips!

  2. Baileys coffe Vanja! Det ska du prova! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..