Bikini Berlin

DSC01877

Eftersom vädret som sagt inte var på sitt bästa humör, så körde vi ju lite inomhusaktiviteter i dag. Drog till Bikini Berlin, ett nytt shoppingställe som inte innehåller H&M, Zara osv, utan som satsat på lite mindre designers, ofta lokala.

Där finns massor av fräsiga butiker (var en hårsmån från att hugga en jacka på det här stället, men sansade mig när jag kände att ett dyringplagg denna månad faktiskt får vara nog).

 

DSC01870

Provade runt länge länge inne på Mykita, som har sjukt fina solisar och glajor. Var väääldigt sugen på ett par runda bågar, men sansade mig även där. (Denna nya, vuxna Vanja alltså, vilken sansad kvalitetsshoppare!)

Butikerna säljer allt ifrån kläder till inredning. Finfin olivolja (en helt egen dedikerad butik, de tar sin olja på allvar helt klart) och en Kusmi te-shop fanns också. Bra shoppingställe om man är ute efter lite mer spännande märken.

 

DSC01873

Där finns också en massa smarriga caféer. Om man reser med barn kan det vara bra att veta att det är superbarnvagnsvänligt (ni som känner till Estocolmo – tänk typ Mood-gallerian).

Gallerian bjussar även en stor härlig caféservering med gigantiska fönster med utsikt mot zoo-parken som ligger precis bredvid. Där kan man sitta och spana på apor precis utanför. Perfekt att parkera kidsen medan mamman shoppar loss.

Så, Bikini Berlin är också nåt att skriva upp på tipslistan tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..