Hur går det med saknandet då?

piggly

Har ju fullt upp här, så precis som jag trodde blir jag inte så saknig. Hinner ju liksom knappt tänka på min lilla groda därhemma. Men nu när jag kom hem till hotellrummet och slank in på wifi:t så dök världens godaste bilder på världens godaste bebis upp på whatsappen. Plus en liten video med en överlycklig Piggly som gungar, högt högt. Och piper av förtjusning.

Då höll hjärtat på att svämma över av längt. Men det är lite mysigt tycker jag. För TÄNK vad gött det kommer bli att krama om den där lilla bebiskroppen när jag kommer hem igen. Ojojojoj. det kommer bli EPISKT.

 1. Louise skriver:

  Halloj Vanja! Har följt dig slaviskt på gravid vecka för vecka och följer nu slaviskt din egna youtube kanal, du är ju så grym! Älskar dina klipp, du verkar vara en fantastisk människa, glad, sprallig och jordnära. Du har inte funderat på att göra en podcast?
  All lycka till dig och din fina familj!

 2. Lena skriver:

  Ja gärna mer skönhetstips. Gärna video där du visar hur du sminkar dug. Tänker typ solpuder och rouge och så. Använder du solskydd i ansiktet alla dagar året om? Även vid regn och snö? Och isf vilken använder du då som inte ger dålig hy? Och också nyfiken hur det gick för Niklas att vara ensam med Iggy en hel helg.

 3. Jag har tackat dig förut men gör det igen. Tack för att du inspirerar mig varje dag! Det med en blogg som jag vill läsa hela tiden. Jag upplever nästan ibland att jag sitter bredvid och hör dig berätta om Iggy och ditt liv. Jag bli superglad så fort jag går in på din blogg. Och allt du lyckats åstadkomma är underbart! Kör på! 🙂

 4. Fanny skriver:

  Hej Vanja! Jag har följt dig sedan gravid vecka för vecka och älskar hela iden med glammom och har handlat fina presenter där till mina vänner när de väntat smått! Jag är lite av en skönhets-junkie och älskar de få men bra inlägg du gjort om smink och hudvård mm- ser gärna mer sånt i bloggen btw! Har ni funderat på att sälja gravidvänlig hudvård/smink på glammom i framtiden? Jag tänker typ produkter utan en massa gifter och bebis/preggo produkter som ni gillar.? Kram’

 5. Vanja! Jag ÄLSKAR din blogg 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..