ANNONS

En redig utrensning

/

DSC02416

ÅÅÅÅÅ VAAAAD SKÖÖÖÖÖNT! Vet ni vad? I dag fick jag äntliiiiigen ändan ur vagnen och packade ner mina sommarkläder (snart november, så det var väl på sin plats liksom). Och när jag ändå var på hugget passade jag på att rensa i garderoben. Och fy satan vad skönt det kändes.

Enda grejen var….att det inte blev nåt kvar. Typ. Jag rensade bort hela min garderob.

Ni vet ju att jag slank in i den här gråskalegrejen nån gång i somras, och den har liksom inte avtagit. Jag är nästan aldrig sugen på färg, och är jag det så är det aldrig på någonting bjärt. (”Bjärt” – bra ord för övrigt, måste användas oftare! Allt som rimmar på stjärt e ju lite extra skoj.)

Så all färg rök. I alla fall de plagg som var – bjärta. Är också sjukt trött på 98% av alla plagg jag äger, jag använder typ tre grejer just nu. Resten känns bara blääää. Och har känts så länge nu.

Så – detta innebär att det är dags för loppis snart! Jag och Niklas har ju stått på alla möjliga ställen och sålt av våra gamla darlings tidigare, nu lutar det mot loppisen i Brunogallerian. Så håll utkik – en söndag inom kort står vi där å kränger bjärt färgade plagg!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00