ANNONS

Sorterar-söndag

/

DSC02462

Jag körde ju en garderobsrensning i går, och i dag fortsatte pysslandet. Nu plöjde jag igenom skorna. Slängde upp sommarpjucks på vinden och rensade bort typ 15 par skor som kommer få följa med på loppis inom en snar framtid.

Blev 6 par skor kvar. Låter kanske inte jättelite, men då ingår ett par sneakers och ett par gummistövlar. Alltså 4 par ”vanliga” skor att växla mellan. Extremt lite för att vara jag. Men det känns så SKÖNT. Jag vill bara bli av med alla onödiga grejer. Allt jag inte använder jämtjämtjämt ska bortbortbort. Kommer bli en sjukt lyxig loppis faktiskt.

Tror det är en del av den här nya vuxna Vanja som (jag i alla fall inbillar mig) håller på att växa fram. Och vet ni vad? Jag kirrade ett helt gäng nya vuxenpoäng i dag, för vet ni vad jag gjorde? Jo, jag STRÖK! Jag! JAG! Jag – som aldrig någonsin i hela mitt liv strukit en endaste sak som jag haft på mig, kände nu helt plötsligt att jag ville släta ut lite skrynklor på mina nytvättade kläder. Shitoberto, medelålder here I come!

DSC02466

Grodan var världens bästa medhjälpare på soterarfronten; jag sorterade in saker i Ikeakassen, han sorterade ut saker ur Ikeakassen. Ett perfekt team.

DSC02469

Grodan, med kinderna fulla av kräm. Tack snälla Karin förresten, som tipsade om att krämen vi säljer på GlamMom är perfekt för torra bebiskinder. Knäppt att jag inte tänkte på det själv…! Ska plocka med mig en tub hem från jobbet i morgon.

Den består ju av 100% lanolin vilket är ett av de mest naturligt fuktigivande ämnena man känner till. Funkar tipptopp på såriga bröstvårtor (använde den ju jääämt för ett par månader sen), och blir världens finaste läppglans också. Hittas här!

DSC02460

Även Niklas körde stora röjarracet i dag. En hel ikeakasse med skjortor och tröjor fick han ihop. Och då blev det ändå 27 stycken skjortor kvar i hans garderob. Man skulle kunna tro att han drivit en klädbutik eller nåt…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00