Loppisfynd!

DSC03518

Vi hann med att slinka förbi en gårdsloppis i dag också, och där gjorde vi några härliga fynd! Den här fina träleksaken blev vår för 20 pix. Det är nån slags mix av pussel och klosstjofräs, och vi hade faktiskt pratat om att vi ville hitta nåt liknande till grodan.

För just nu vill han pillapillapilla på alla småsaker. Skosnören, dragkedjor, flärpar som sticker ut, sladdar, tvättlappar med mera.

 

DSC03516

Vi testade när vi kom hem och det var SUCCÉ. Han satt så snällt på golvet och lekte å pillade och lyfte och grejade länge länge länge. Bra betyg.

 

DSC03486

Vi köpte också en sån här pillbok med infällda tyger (en spänn gick den lös på), där man kan ”klappa” olika djur. Piggly är väldigt intresserad av mina gummistövlar med fluffigt foder på insidan, så vi tänkte att en sån här bok vore ju perfa. Och den var också lite av en succé faktiskt. Bra att köra innan läggdags, för att varva ner litegrann.

En fin randig tröja och en liten grodleksak slank också med hem. Heja loppis!

 1. Sofia skriver:

  Åh vilka fina och bra saker! Jag jobbar på förskola ibland och sådana där böcker där man får pilla och känna är alltid succé bland de minsta. De blir helt stilla och trollbundna genom hela boken. Pluttisar vad söta dom är när dom är så fokuserade 🙂

 2. Anna skriver:

  Haha, en sån trälarv (?) har min lilla plutt också – men han slänger klossarna på vår stackars hund 🙂
  Tack för en härlig blogg!

 3. sofie skriver:

  Åh vilka fina loppisfynd! Och den där boken! Vet inte huuuur många ggr jag har läst den för min äldsta son (6 år idag) när han var mindre, och snacka om vilket sammanträffande (som med så mycket annat mellan Iggy och min minsta son som ju är lika gamla) så hämtade jag in just denna bok från förrådet i helgen!
  ”Hönan Herta sitter på ägget och ruvar. Det är lite trist och hon på sig skruvar. plötsligt det under magen knakar. kycklingen vill ut – bäst herta på sig makar.” 🙂 Ett litet tips är att leta rätt på de andra böckerna i samma serie, även de blev succé! /Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..