Soap Walla – it WERRRRKS!

soapwalla deodorant cream

Jag sprang ju å köpte Soap Wallas ekodeo i början av veckan, och utlovade recension. Well – nu har jag testat den i ett gäng dagar, och jag måste säga att jag är TOKnöjd! Det är den första ekologiska deodoranten som jag provat som faktiskt FUNKAR.

Jag har inte luktat lurigt (tvärtom har jag doftat smarrigt tycker jag), har känt mig fräsch hela dagen och den ger inga vita fläckar alls på kläderna.

Är så sjukt glad att jag äntliiiigen hittat en ekodeo som faktiskt håller måttet – på riktigt! Jippiee jiippiieee! Finns att klicka hem här för den som blir sugen.

Kan passa på att säga att det snaaaart kommer inlägg om mina absoluta hudfavoriter och sminkfavoriter. Vet att det är några som är sugna på såna tips. Så håll ut så kommer det snart en närmre presentation av de darlings som omger Soap Walla-burken i mitt badrumsskåp!

 1. Vad roligt att du skrev om deon! Alla kunder jag har testat den på är lyriska. Jag med! jag vet inte hur många ekodeos jag har i mitt badrumsskåp som jag tänker att ”ja, den kanske jag kan ha om jag har någon ärmlös bomullsklänning nån gång och det är lite svalt ute…”, men denna har jag ridit i, spelat tennis i, haft tighta polyesterklänningar i (dock inte allt samtidigt), och den har funkat jämt.
  De har även gjort en kroppsolja som jag är barnsligt förtjust i- det räcker med några droppar och den doftar underbart!
  http://www.kunigunda.se/product/soapwalla-body-oil

  🙂

 2. Karin skriver:

  Härligt att den fungerar, tror det får bli att testa en vacker dag! Är en eländig djungel det där med deodoranter… Har förstått att det är ekoekoeko som gäller i ditt liv (på hela Söder?) och måste därför tipsa om lite läsning gällande ekotrenden och odling. Det finns som bekant alltid två sidor av myntet. Är själv utbildad agronom och arbetar inom lantbruk, så jag brinner verkligen för ämnet. Hoppas du orkar ta dig tid och att du finner det intressant! Kram!

  K

 3. Härligt när det funkar! Hohoo vad jag har gottat mig nu, jag har inte hunnit gå in på bloggen på hela helgen, så nu fanns det massor av inlägg att läsa, härligt! Inte har jag hunnit kommentera på sistone heller. Men jag uppskattade sexinlägget häromveckan! Om det har jag bara en sak att säga: Vem fan har tid att få till det just nu? Nä. Precis. Och kul att läsa om stålar också, det verkar vara väldigt mycket kring bostadsrätt vs hyresrätt i Estocolmo. På Öland där jag bor har typ alla hus, och det kostar ju oftast hälften av en tvåa i Stockholm. Lite orättvist det där, att hus på landet är så billiga jämfört med lägenheter i centrala Stockholm.

  Fin frisyr också, förresten! Jag kör en uppsamlingskommentering här, kännerjag. 😉 Fick du förresten mitt instagraminlägg med magträning framför senaste Youtube-avsnittet? Jag försökte mig på en sån där inboxgrej med instagram att man skickar en bild till bara en person. Den där lilla lådan högst upp till höger, du vet. Vet inte om det funkade, dock.

  Nu ska jag kakfeeda mig själv lite. Jag har bakat kolasnittar, och har hittills bara ätit tre från plåten. Allt under tio är trams. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..