ANNONS

Inredningsinspo

/

Glammiskontoret inspobild

Det känns så sjukt skoj det här med webbshoppen, det är så himla roligt att få pyssla ihop små avdelningar med godsaker som man verkligen gillar. Och jag är så GLAD att ni e pepp, och att ni tycker jag har hittat fräsiga prylar, jiippiiieee!

Här kommer nu kategori tre, och det är inredning! GlamMom har ju flyttat till nytt kontor (det har ni ju benkoll på), och sakerna som finns i kategorin Nya Glammiskontoret är sånt som jag/vi gillar. Det är den stilen på inredning som vi vill få till här på office.

Kontoret är vittvittvitt, och vi vill gärna hålla det så. Men sen lägga till fina och utvalda saker som gör att det känns ombonat och härligt.

Favoriterna i den här kategorin är nog Nappula-ljusstakarna i mässing från Iittala (de har vi hemma, önskade mig dem av Niklas i julklapp förra året), och ljuslyktorna i koppar från Tom Dixon. Så sjukt fina. Annars är en ständig favorit fina vaser att sätta snittblommor i. Vardagsglädjen, ni vet.

Hoppas ni gillar grejerna, slink gärna in och ta en kik på alla fina inredningssaker som finns shoppen. Ni hittar dem här! Glöm inte ange kod VANJAW20 i kassan, så får ni ju 20% rabatt på allt i shoppen till och med i morgon fredag.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00