Heja gråskala!

Gråskala inspobild

Ni vet ju att jag är helt såld på kläder i gråskala sen i somras. Så jag tänkte att det vore ju härligt med en kategori i webbshoppen som är fylld med lovely plagg i just – gråskala. He he. Så jag styrde upp en sån. Den hittas här!

Där har jag samlat några favoriter i grått/vitt/svart. Jag kommer klicka hem de sexkantiga solglajerna (HUR coola?!), Calvin Klein-bhn och ballerinorna med guldfjädrar. Är också sugen på hatten, Soaked in Luxury-blusen, Cheap Monday-tröjan….ja, ALLT, egentligen. Inte så konstigt kanske, det är ju jag som plockat ut plaggen he he.

Hursom – glöm inte att ni har 20% rabatt på ALLT i shoppen (alla kategorier) till kl 00.00 i kväll med koden VANJAW20. Jag hittade en massa nytt fint i går kväll som jag la till i de övriga kategorierna, så kolla gärna in dem igen. Bland annat fina mässingssaker från Skultuna, supersnygga glas från Iittala med mera med mera. Hela shoppen hittar ni här!

Just det – det är alltid fraktfritt att handla i min shop, kan ju också vara härligt att veta!

 1. Lena skriver:

  Precis vad jag hoppats på! Och har jag tur dyker den lilla kaninlampan som du har upp i shoppen!:)

 2. Lena skriver:

  Skickar du lite av provisionen till mig då!:)

 3. Vanja skriver:

  Good point Lena – jag fixar en sån asap! 😀 Superbra idé! <3

 4. Lena skriver:

  Önskvärt med en kategori till barn och barnrummet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..