Superdupermegabraigt tips!

dr lipp glammom

Jag har ju lovat att dela med mig lite mer av smink/hud/hår-tips, så här kommer en riktig rackarns favorit som jag numera typ inte kan leva utan. Det är denna lilla tub från Dr Lipp.

Den innehåller 100% organiskt lanolin, ett ämne som utvinns ur fårull (nej det luktar inte får om krämen och yes de är snälla mot fåren) och som är ett av de mest naturligt fuktgivande ämnena man känner till.

 

dr lipp glammom

Den togs fram som en bröstvårtssalva, men allteftersom att tjejer upptäckte hur fantastisk den var på att ge mjuka läppar med lagom glans, så lanserades den om i mindre tub, som läppglans.

Jag tycker att detta är en riktig rackarns mirakelprodukt. När jag ammade var detta räddningen för mina stackars bröstvårtor som helt klart blev rätt tilltufsade av Grodans mumsande. Jag smorde in dem varje morgon och kväll, och det gjorde underverk.

Det innehåller inga tillsatser eller parabener, så en bebis kan mumsa i sig krämen utan problem.

Den funkar lika bra på alla ställen som behöver extra fukt – fnasig förkylningsnäsa, torra armbågar, ledsna fötter med mera.

 

vanja wikström smink

Efter att jag slutade amma har jag fortsatt att använda krämen som läppglans. Ger perfekt mängd skimmer, läpparna ser bara naturligt fräscha ut. En bonus är att man med gott samvete kan pussa hur mycket som helst på sin lilla bebis. Det finns inget farligt i krämen, tvärtom är den bara bra för huden.

 

vanja wikström smink 2

Jag smörjer in Grodans kinder med den varje kväll också. Han får röda torra fläckar efter nappen, så efter kvällsgröten varje dag kör vi ett insmörjningsrace. Och vips! …på morgonen är huden som ny igen.

Som sagt, denna tub är en av mina All Time Faves. Finns att klicka hem här!

  1. Härligt när man hittar en sådan bra alltiallo kräm 🙂 Måste bara säga att det finns en hel del människor som inte tål lanolin, jag är en av dem. Man kan få hemska utslag/eksem! Pågår en studie just nu faktiskt som jag deltagit i då det används mycket lanolin i alla möjliga krämer och då det inte är många som tänker på att man faktiskt kan utveckla en allergi mot detta då det är en sådan naturlig produkt.

  2. Sima skriver:

    Alltså den där tröjan. Kanske KANSKE att jag skiter i AA:s fula rykte och går in och handlar den jag med.

  3. Har du sett att vi varit på rmc nu? 🙂

  4. Tack för tipset. Sett salvan på shoppen:) Måste provas tror jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..