Tvålglädje

dr bronner

Jag har blivit kär. I en tvål. Jupp! Dr Bronner heter denna darling, och han är ekologisk, Fairtrade-märkt och levereras i förpackningar gjorda av 100% återvunnet material. Snygg som attan är han också, skadar ju inte.

Jag är en kräm/smink/hud/hår-nörd av rang, och nåt som roar mig enormt är att få tvåla in mig med nåt härligt varje morgon. Det är ren å skär vardagsglädje. Därför blir jag extra superdupermegahappy när jag springer på såna här produkter som liksom har ALLT. Eko, Fairtrade, miljötänk, härlig produkt OCH snygg förpackning.

 

dr-bronners-magic-soaps-peppermint_500x500

 

Jag har den här doften – peppermint. Perfekt som en mild väckarklocka för kroppen på morgonen. Ger en fräsch känsla även efteråt, och piggar upp. Den liksom…kittlar igång en. Hittas här.

 

dr-bronners-magic-soaps-baby-mild_500x500

 

Köpte även den här till Grodan. Den är supermild och utan doft. Hittas här.

 

dr bronner hand soap

 

Klickade också hem handtvålen, valde lavendeldoften. Den hittas här. Jag blir så GLAD när jag hittar ekoprodukter som är såhär fina – även utanpå! Tycker tyvärr ofta att ekogrejer fortfarande dras med lite väl foträt image ibland. Det har ju blivit mycket bättre, absolut. Men det får gärna hända lite till. Men att ha den här på handfatet känns ju bara som ren och skär designlyx.

 

Dr-Bronners-soap-bar_1_1024x1024

Föredrar man tvål i bit finns det såna också. Sjukt fina de med. De hittas här. Dagens tips!

  1. Ellinor skriver:

    hej! tack för superbra blogg! ja älskar denna tvålen använder själv den gula, superfräsch!
    jag undrar vart byxorna du hade på dig på julaftonsklippet är ifrån? supersnygga! tack & kram

  2. Vicki skriver:

    Perfekt tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..