ANNONS

Nya planer!

/

verbier 4

Jag bad ju er om Dubaitips för ett slag sen, eftersom tanken var att vi skulle åka just dit i typ februari. Men! Nu har vi ändrat oss. Nu byter vi sandstrand mot alper och beger oss till fantastiska Verbier istället!

vanja wikström niklas malmqvist

Vi var där för precis två år sen, och såhär cosy bosy hade vi det då.

verbier3

Skidåkningen var helt magisk.

Anledningen till att vi ändrat oss är att vi verkligen är sugna på semester. Och let´s face it – även om vi åker till Dubai så har vi ju vår lilla groda som kommer sätta en del käppar i hjulet för det där ”ligga och slappa i en solstol å läsa bok”-iga som man kanske är ute efter om man åker på just solsemester. Så vi tänker att Dubai får vänta lite.

niklas malmqvist

Lycklig Niklas som fick knata omkring på bergstoppar.

Istället slår vi ihop oss med Niklas syster och kille, och deras lille Ruben (Iggys kusse). Vi drar till Verbier ihop och plockar med oss Rubens barnvakt (som är syster till vår duktiga barnvakt Jossan). Då kan hon ratta kidsen så pass att vi kan åka skidor och njuta av att ha SEMESTER. Och kidsen får ha kul med henne och hänga med varandra. Känns som ett oslagbart upplägg.

Att ta med sig en barnvakt kostar hennes flygbiljett + mat och husrum. Och det känns som en billig penning mot att vi får slappna av på riktigt, samt kan gå ut och äta några kvällar osv.

Givetvis är jag toksugen på att åka pulka och kasta mig omkring i snön med grodan också, så det är inte som att vi kommer dumpa honom på barnvakten i en vecka och glömma att han finns, medan vi slår klackarna i taket. Självklart kommer vi hänga med kidsen också. Men att barnvakten kan ta dem några timmar varje dag känns för oss som ett PERFEKT upplägg.

vanja wikström

Ganska precis två år sen – nöjd Vanja, sippandes på en Irish – med ofattbart vackra bergstoppar som sällskap.

Tack vare min svägis Oliven har vi hittat en jättefin lägenhet som ligger perfekt och som inte blir särskilt dyr om vi delar på kostnaden. Utrustning och kläder får jag låna ihop, det ordnar sig. Och flygbiljett köpte vi i går, hittade några rackare för 1700 pix tur och retur så det kändes bra.

Vi åker sista veckan i mars – CAN´T WAIT!

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00