ANNONS

Lyxig rabatt på apsnygga plagg!

/

_DSC7100

Just nu pågår Stockholm Fashion Week för fullt. Och jag har fått den oerhörda lyxen att under två dagar bjussa mina fina blogoliner på hela 20% rabatt på mina favoritplagg från några av märkena som visar sina nyheter de kommande dagarna: Whyred, Filippa K, Ida Sjöstedt, Stylein, Carin Wester, Cheap Monday, BACK och House of Dagmar. HUR fräsigt?!

diana_orving_0033

Ni handlar från min virtuella webbshopp via bildkollagen i inläggen som strax dyker upp i el bloggo. Och det enda ni behöver göra för att få en lovely deal är att ange rabattkod FW-DAY2 i kassan när ni shoppar loss, så dras 20% från ert köp.

I dag kan ni (ska nog säga VI då jag garanterat kommer gå lös!) handla Whyred, Ida Sjöstedt, Filippa K, Stylein och Carin Wester. I morgon bjussar jag på House of Dagmar, BACK, Cheap Monday – och Filippa K igen. Lyxpyx. Nu kööör vi!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00