ANNONS

Bästa pudret EVER

/

by terry hyaluronic hydra powder

Okej blogoliner – för dem av er som tycker det är skoj med smink, så är det dags att plocka fram pennan och plita ner detta tips. För det här är verkligen en superdupermegafantastisk produkt! Världens BÄSTA puder: Hyaluronic Hydra-Powder från märket By Terry.

hyaluronic hydra powder by terry

Kvinnan bakom detta märke är smartingen som uppfann Touche Éclat – ni vet, YSL´s magiska penna som trollar bort ringar under ögonen.

(En produkt som hon för övrigt vidareutvecklade och förbättrade när hon startade sitt eget märke By Terry. Har inte testat den, men den ska vara ÄNNU bättre än Touche Éclat, och heter Touche Veloutee.)

Hursom, fick tipset om detta puder av en kompis som länge jobbat som makeupartist. Hon var helt knäckt över hur bra det var, och när en makeupartist (som dessutom alltid är sjukt flådig själv) säger nåt sånt, så MÅSTE man ju liksom prova. Och shitoberto vad jag är NÖJD!

by terry hyaluronic hydra powder

Har använt Hyaluronic Hydra-Powder sen i höstas, men det är så drygt att man kan tro att jag köpte burken i går. Trots att jag duttar på mig det varje dag, så känns det inte som att det händer nåt med askens innehåll.

Och jag öppnar nog faktiskt inte asken mer än kanske två gånger i veckan. Jag tar borsten och duttar runt ganska ordentligt i puderburkens lock, så att jag jobbar in rätt mycket av produkten i borsten. Sen sveper jag över de partier som jag vill matta ner (panna/näsa/haka) innan jag går hemifrån, och ställer tillbaka borsten i badrumsskåpet.

Nästa dag gör jag samma sak – utan att fylla på med puder. Det är så jäklans drygt, och det sitter liksom så mycket i borsten, att jag kan använda samma ”laddning” flera dagar i rad.

by terry hyaluronic hydra powder

Känslan av att ha det här på huden är faktiskt helt fantastisk. Det är HELT osynligt, och det ligger liksom nästan och svävar någon millimeter ovanför huden, i alla fall känns det så. Det tynger inte ner alls, som andra puder kan göra (kännas kakiga).

Drar man med fingret där man svept med puderborsten, så är det någon slags märklig känsla av total matthet och lätthet, men ändå inte…torrt. Tydligen ska nämligen detta magiska puder återfukta huden, samtidigt som den mattar ner. Ja, fråga mig inte hur sjuttsingen det funkar, men funkar gör det i alla fall.

Jag älskar verkligen att hitta såna här beauty faves som man känner att man kommer använda resten av livet, och det här är definitivt ett sånt. Sjukt drygt, och ger ett fantastiskt resultat.

Så när det är dags att införskaffa ett nytt transparent puder, så MÅSTE ni prova detta. Magiskt bra! Hittas här!

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00