ANNONS

20% rabatt på härliga ekogrejer!

/

rekobutiken

Fina blogoliner! Jag dundrar igång den här veckan med att bjussa på 20% rabatt på massor av superduperlovely ekoprodukter! Min kopia Nina har nämligen startat nåt så fiffigt som Rekobutiken.se, och där har hon samlat massor av härliga produkter som alla är ekologiska. Många är dessutom Fair Trade-certifierade, klimatneutrala och massa annat toppenbraigt.

Älskar att hon dragit igång detta – heja eko och heja driftiga brudar ju! Bara att ange rabattkod vanja i kassan så får ni 20% på ALLT, woopeliwoop!

Ovan ser ni några av mina favvisar – Body Butter från Zoya Goes Pretty (ekologiskt och oraffinerat, dessutom i sjukt fina förpackningar), Tvålar från underbara Dr Bronner´s, toksnygg badanka i naturgummi som är målad med färgpigment från växter och ekologiska tvättservetter från Beaming Baby.

eco cosmetics 3

Jag har såklart redan shoppat loss hos Nina. Klickade bland annat hem den här barn/baby-serien från Eco Cosmetics.

eco cosmetics 5

Det kombinerade dushckrämen/schampot är grymt bra. Precis som förpackningen säger så blir det inga tårar – inget svidigt alls! Däremot blir det rent och doftar gott. Jag tycker det är rätt härligt att få gå loss med lite schampo och tvål på grodan vid kvällsbadet.

Att bara använda vatten kan bli lite för fjösigt, känns som att det ibland behövs en smula mer rejäla doningar ibland för att liksom…grisa av den lille.

eco cosmetics 2

Och det här är en riktig raring! Det är en kroppskräm och den är så rackarns härlig. Vi krämar alltid in grodan efter badet (han har framförallt torra små ben), och spontant är jag inte superduperförtjust  i dofter på barnkrämer. Men den här är perfekt! Den doftar så jäkla gott.

Det som gör att jag gillar den är att den liksom doftar naturligt, inte konstgjort. Det blir så himla märkligt på barn tycker jag. Men den här doftar liksom….tja – det står ju att det är granatäpple och havtorn i den så jag antar att det är så den doftar. Men jag tycker den går mer åt gurkhållet. Och gurka är bland de godaste dofterna jag vet.

Bra konsistens på krämen också, inte för tjock och inte för tunn. Love it.

eco cosmetics

Den här köpte jag inför vår planerade Dubairesa. Den blev ju dock inte av, men vi kommer få nytta av den i sommar istället. Tycker det känns väldigt läskigt med icke-ekologisk solkräm på barn, i och med alla kemikalier som såna är fullproppade med.

bocoton

Bomullstops för barn av ekologisk bomull köpte jag också. 21 pix, så eko behöver verkligen inte vara svindyrt som folk ibland kan tro.

bocoton

Bomullen är faitrade, odlad utan massa läskiga kemikalier och förpackningen är nedbrytbar. Me like.

dr bronner

Har ju blivit en stort fan av Dr Bronner´s tvålar, så jag passade på att testa deras body balm. Också väldigt härligt. Bra som lypsyl (är ju beroende) eller att stryka på torra barnkinder.

fair squared condoms

Jag och Niklas vill ju ha flera barn så småningom. Men nyckelfrasen är så småningom. Inte nu. Och då passade ju de här fairtradekondomerna finfint. He he. Klimatneutrala och komposterbara.

the best deodorant in the world 2

Hursomhelst, det finns massa massa MASSA braiga grejer att hitta i Rekobutiken. Och fram till och med sista februari får ni fina blogoliner alltså 20% rabatt på allt i hela sortimentet! Ange bara kod vanja i kassan så dras 20% av från ert köp.

Jag är inte sämre än att jag (givetvis) tänker utnyttja min egen rabattkod, så ovan ekodeo ska klickas hem omedelbums. Är ju mer eller mindre besatt av att prova alla ekodeos out there för att hitta den bästaste, och döper man sin produkt till The Best Deodorant In The World så MÅSTE jag ju ge den en chans…

Men hörrni – in i Ninas fina butik nu och fynda. Rekobutiken hittas här!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00