ANNONS

Passa på att shoppa eko!

/

rekobutiken

Till och med i kväll lördag 28 februari så har ju alla ni fina blogoliner 20% rabatt (rabattkod: vanja) på allt i min kompis Ninas fina ekologiska webbshop. Så passa på att shoppa loss medan rabatten fortfarande gäller vettja!

Jag var ju inte sen på att utnyttja min egen rabatt (hehe), så jag klickade hem lite nya grejer från favoritmärket Dr Bronner´s. En hand/kroppskräm med doft av lavendel och kokos (hittas här) och en hand/kroppstvål i lemongrass/lime (hittas här).

The Best Deodorant In The World åkte såklart också med i varukorgen (recension kommer, lovar).

attitude eko universalspray

…liksom den här universalsprayen (hittas här). Vill ju gärna byta ut alla våra städ- och rengöringsprodukter till ekogrejer, så jag hoppas att den här är lika effektiv mot smuts som den är snäll mot planeten.

Hurusom, ni som ännu inte klickat hem nåt – bege er till Rekobutiken omedelbums å fynda nåt skoj tycker jag! Ange rabattkod vanja i kassan så får ni 20% på hela köpet. Gäller alltså till kl 00.00 i kväll!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00