Bästa nattcremen!

beaute pacifique clinical super 3 booster 2

Jag får ganska ofta frågor om min hudvårdsrutin och vad jag använder för produkter, så nu tänkte jag passa på att tipsa om en av mina absoluta favoriter!

Det är en kräm som heter Clinical Super 3 Booster, från ett märke som heter Beauté Pacifique. Märket är ett salongsmärke, och jag fick tips om denna kräm av min hudterapeut för kanske 5 eller sex år sen. Har använt den varje dag sen dess (eller natt kanske jag ska säga, då jag har den som nattkräm) och tycker den är grym.

Krämen är fullproppad med 3 olika typer av A-vitamin. Jag började använda den för att förstärka min hud som är ganska ”tunn” och genomskinlig. Den hjälper även mot solskador, orenheter och fina linjer.

 

beaute pacifique clinical super 3 booster

Jag har den varje natt, och nåt jag verkligen gillar är att den även funkar att ha på ögonen. Så man slipper krångla med flera krämer nattetid.

Den är ganska stark och ”aktiv” eller vad man nu ska säga, så man kan börja med att köra den varannan eller var tredje natt/dag, tills dess att huden vant sig. Jag tycker den är grym, och det är en av mina All Time Faves på hudvårdsfronten.

Får ofta höra att jag har fin hy och/eller att jag ser yngre ut än mina snart 37 bast (tack tack tack), och jag tror väl att en större del av hur man ser ut har med gener att göra. Men sen är jag rätt övertygad om att bra hudvård verkligen kan påverka, så att investera i ett par riktigt schyssta hudvårdsprodukter (som denna kräm) tjänar nog alla på. Att skydda ansiktet från solen och steka ciggen är såklart minst lika viktigt.

Men – här har ni alltså en av mina All Time Faves på hudvårdsfronten. Den hittas här!

 1. […] salongsmärket Beauté Pacifique. Har ju tidigare skrivit en kärleksförklaring till den krämen i det här inlägget, läs gärna det om ni vill veta mer. Det är en kraftfull A-vitaminkräm som hjälper mot tunn och […]

 2. Emilia skriver:

  Hej Vanja!
  Tack för bra tips här på bloggen! 😀
  En fundering bara; bilden på krämen som du håller i är inte densamma som den du länkar.
  Är jättesugen på att testa den du håller i, men jag hittar inte den på nätet. Var fick du tag i din? 🙂

  Kram

 3. Nicole skriver:

  Hej!
  Älskar din blogg, du är grym! positiv och energisk, den enda blogg jag faktiskt följer… tom härifrån Costa Rica, du inspirerar mig till att vilja mer. Har en dotter som också precis fyllt 1år och har följt dig sen graviditeten. Du ser inte en dag äldre ut än 25, tror att det har mycket att göra med hur man är också, negativitet drar till sig rynkor så… du behöver ju inte oroa dig. 🙂
  Denna kräm blir mitt nästa ”unna mig själv köp” när jag kommer hem (och har råd).

  Puss på er och ha en super bra helg med charmtrollet!

 4. Emma skriver:

  Kanske vore något för mig 🙂 Får också ständigt komplimanger för min hy men det är ju med foundation 😉 Utan så är den just tunn och genomskinlig, ser sådär fräsch ut… Kan du inte berätta hela din hudvårdsrutin? Alltså, vad tvättar du med, vad har du för dagkräm osv? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..