ANNONS

Snart smäller det…

/

DSC00483

Den här helgen är mormor i stan, och ska ratta Iggy BÅDE lördag och söndag – woop woop! Det innebär att en SHITLOAD of tid helt plötsligt frigjorts! Vad har jag då gjort med denna tid? Jo – i dag har jag unnat mig en timmes massage (mycket välbehövligt, min rygg känns som att den åldrats 40 år de senaste sex månaderna)…

…och sen har jag plåtatplåtatplåååååtaaaat en massa massa grejs till BLOPPISEN! Så snart smäller det! I princip hela min garderob är bortrensad, så det bjussas på skor, jackor, väskor, toppar, klänningar, kjolar…och ett gäng bebisgrejer såklart! Både hårdvara och mjukvara. I veckan sätter vi igång, hoppas ni e lika peppade som jag!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00