ANNONS

Up in the air

/

up in the air

Ungefär just nu sitter jag och skakar av skräck i en satans plåtburk tusentals meter över jord flyger vi till Verbier. En mycket mycket efterlängtad semester väntar.

Det ska åkas skidor, det ska drickas Irish i backen, det ska sittas ENSAM på ett café med en cappo och tittas på folk (extremt rolig people spotting på detta ställe vill jag lova). Och det ska NJUTAS.

Har dock inte koll på hur det är med wifi osv där vi ska bo, så jag får flagga lite för eventuellt dålig uppdatering. Tror jag ska vara på banan relativt snabbt, men har tidsinställt ett inlägg där Niklas får briljera loss, som jag hoppas kan roa er tills dess att jag fått koll på bloggmöjligheterna.

vanj

Instagram brukar alltid vara lättare att få till när man är bortrest, så om ni inte redan gör det – följ mig gärna där – jag hittas under @vanja_wikstrom. Så ses vi i Verbier!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00