Fotobombad

DSC01346

Mmmm. Myz. Myzpyz. Här sitter jag och har det så häääärligt. Myyyzer, liksom.

 

DSC01342

En riktigt lovely bloggbild. Myyyzandes på en alptopp, med en kaffe vid sidan. Inte dumt.

 

DSC01350

Det man inte vet om när man ser såna här bilder, är det som sker lite bakom kulisserna. När man lite snällt frågar sitt sällskap om de kan tänka sig att INTE RÖRA MATEN förrän jag plåtat klart, till exempel.

Eller när man på samma snälla sätt ber sina vänner att BACKA BACKA BACKA – BACKA ÄNNU MER NI ÄR FORTFARANDE I BILD OCH JAG VILL HA ENDAST BERG I BAKGRUNDEN.

Men ibland tröttnar de på ens ständiga fotodirigerande, och gör myteri. Vandrar in i bilden, helt utan att bry sig om mina diktatoriska orders.

 

DSC01351

Då ser det ut såhär. PANG! …sa bloggbubblan.

  1. Vicki skriver:

    Riktig tjusigt!

  2. Julia skriver:

    Haha Vanja, det gör ju ingenting om vännerna är med i bakgrunden ibland. Det är bara härligt att se när ni har kul ihop! Döööör för utsikten förresten så det kanske var tur att bakgrunden ”förstördes” av olydiga vänner, annars hade jag panikartat satt mig på ett flygplan för att få spana in bergstopparna med er… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..