Resan till Verpan – live!

Okej blogoliner – här är den kaotiska resan till Verbier! Titta och förfasas. Eller nåt.

Och hörrni – ledsen att jag är urusel på att svara på kommentarer just nu, men jag har helt enkelt inte riktigt tid. Lovar att svara så fort det finns lite mer utrymme för det, så hang in there så kommer det svar inom en rimlig framtid! Promise.

 1. Sanna skriver:

  Halloj! Nu är jag och snokar i arkivet, vi ska ut o flyga med vår 1åring som aldrig, jag menar aldrig vill sitta still 😉 vad har man med sig? det är turkiet vi ska till, vilket betyder inte använda vatten ur kran. Har ni kört med välling på tetra eller gröt på tetra, tell me everything! Förväntar mig inte ett blogginlägg men om du har tid får du gärna svara kort vad ni har tyckt vart bäst? Hur i hela världen ska jag få henne att sitta still i knät på planet, detta blir en upplevelse att heta duga, jag hoppas det ska gå bra. Ha det gött!!

 2. Vicki skriver:

  Vi ska inte flyga förrän till hösten. Men ska lägga detta klipp på minnet. Tack för att ni delar med er!

 3. Thalia skriver:

  Tack för ett bra klipp /Familjen som snart ska åka till USA med en ettåring

 4. Njut du av semestern! Vet hur mycket tid en blogg kan ta men semester är semester 😉 vi bloggoliner får hålla oss

 5. Det är förresten inte lag pâ bilbarnstol i taxi, ens i Sverige tror jag, utan det är nâgot taxibolagen själva föredrar. Och i nödsituationer fâr man skjutsa barn utan bilbarnstol i vanlig bil. I alla fall var det sâ för ett par âr sedan när jag kollade upp det? Vanja och Niklas kanske inte har en egen bilbarnstol? De har väl inte bil?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..