ANNONS

Verbier

/

DSC_5214

I dag har vi skippat skidåkningen, vi kände verkligen för att ta en tur på byn. Så jag tänkte passa på att visa er som inte varit i Verbier lite hur det ser ut här. Det ligger oerhört vackert i en gryta liksom, och bebyggelsen är superfin. Alp i kubik. Lyx-alp i kubik.

DSC01393

DSC01399

DSC01413

DSC01389

Själva stadskärnan är tokmysig. Och sjukt skojig people spotting. Verbier är ju ett riktigt lyxepyxeställe, så det vimlar av extremt rika mänskor här. Vilket gör att det inte sparas på krutet vad gäller fräsiga mountain outfits liksom.

Schweiz överlag känns väldigt lyxepyxigt, på gränsen till klyschigt lyxigt ibland. Det räcker med att landa på flygplatsen i Genève för att haja vibben – ALL reklam du ser är för Rolex/andra dyra klockmärken, champagne och banker/wealth management. Väldigt roligt.

DSC01402

Och just att det finns mycket pengar här i Verpan märks liksom överallt. När man går in i matbutiken till exempel, så finns det givetvis inte bara en sorts foie gras att välja mellan. Det finns typ arton. (Och yes jag vet hur den produceras, är inget fan av den processen).

DSC01406

Och givetvis har matbutiken en champagnekyl med ett utbud som heter duga. Ingen av flarrorna på bilden blir din för mindre än nästan två lax. Där BÖRJAR priserna.

DSC01410

Lyxig choklad finns det såklart också i mängder.

DSC01412

STOR, lyxig choklad.

DSC01386

Och hörrni! Här är vintagebutiken jag pratat om tidigare, där jag fyndade min toksnygga Chanelplånbok sist jag var här. Har inte varit inne än, men planen är att vi ska slinka dit i dag. Får se om jag hittar nåt fynd.

Den här butiken ser kanske inte så himla mycket ut för världen, men om ni tänker på att klientelet som befolkar den här byn äger extremt mycket dyrgripar på kläd- och accessoarfronten, så förstår ni att det blir en hel del finfina grejer som lämnas in här för kommissionsförsäljning. Mumma.

Återkommer när jag varit där och plöjt igenom utbudet…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00