ANNONS

W för Wikström?

/

DSC01513

Gårdagen spenderade vi ju som ni vet nere på byn i stället för uppe i backen. Större delen av denna dag hängde vi på FANTASTISKA W Hotel. Och eftersom vädret är lite småtrist även i dag, så passar jag på att köra ännu en W-dag, fast denna gång alldeles alldeles själv. LJUVLIGT.

DSC01522

Bilderna ni ser är dock från i går då jag inte kunde sluta plåta. Det här stället är bara så sjukt snyggt. Man blir TOKINSPIRERAD bara av att sitta här. Ni ska få se lite miljöbilder – häng med!

DSC01526

DSC01524

DSC01573

DSC01577

DSC01575

DSC01530

DSC01531

DSC01520

Det är så sjuuuuukt fotovänligt, man vill liksom aldrig lägga ner kameran. Och förutom att det är så snyggt så man går AV, är det väldigt smart. Överallt finns underliga/snygga/coola saker utplacerade som gör att man liksom inget annat vill än att ta en bild och instagramma.

Den här gigantiska noshörningen som möter en utanför entrén är ett bra exempel. Man KAN ju liksom inte INTE ta en bild på den. Väldigt smart sätt att sprida info om stället, såklart.

DSC01548

De har en veranda med vidunderlig utsikt, där man kan hänga i ett gäng bubblor. Blev typ kär i dem. (Karin – lite tänder for you!)

DSC01556

Så nu undrar jag bara hur många såna här plastbubblor vi kan få plats med i nya lägenheten?

DSC01543

Fast de kanske inte gör sig lika bra hemma i Svedala, när utsikten är Folkungagatan i stället för alptoppar? Hmm.

DSC01568

Finns inga skojiga linbanor att kika på heller, på Folkis. Äsch, plastbubblorna får nog stanna här i Verpan.

DSC01558

Niklas befinner sig uppe på berget med de andra, så jag är mol allena här på W i dag. Har sällskap av min älskade dator, och en cappo. Jäkla bra setup, har längtat efter att få vara HELT själv.

DSC01563

Min fina skatt. Det är bra att göra såna här resor som par, tror jag. Jag har blivit lite extra förtjust i Niklas de senaste dagarna, tycker att han är lite fräsig när han skuttar runt på sin snöbräda liksom. Det är härligt att få se den man älskar göra nåt den är riktigt bra på, då blir man en smula extra kär.

w hotel verbier

Interiören på det här stället alltså. W för WOW. De röda luckorna i hyllan ovan till vänster…

w hotel

…bär alla på inspirerande citat. Här är två av mina favoriter: ”What´s stopping you?” och ”Soyez curieux” (var nyfiken). Bra saker att komma ihåg.

DSC01590

Jag var ju TVUNGEN att göra ett V här – Vanja Wikström, liksom. Börjar tro att W:et faktiskt står för Wikström, för så bra trivs jag här. Skulle typ kunna bosätta mig på detta ställe.

DSC01603

Nu ska jag fortsätta njuta här. Dricka min (sjukt dyra och rätt vattniga, men den ser bra ut på bild he he) cappo, spana på folk och kanske slösurfa lite.

Läsa de där bloggarna som jag inte hunnit kika in på sen januari 2014. Bläddra i nåt glassigt magasin. Blir en bra eftermiddag det här.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00