ANNONS

Sista rycket i Verpan

/

DSC01712

Här kommer de allra sista picsen från Verbier. Vi avslutade med en smula After Ski på Le Rouge, där jag ÄNTLIGEN hittade en värdig kontring på Irish Coffee-fronten. Jag och glammis-Malin har nämligen som tradition att dricka smarriga Irishar ihop (vi ÄLSKAR Irishar!), och gör vi det inte tillsammans så skickar vi bilder på dem till varandra, he he.

DSC01713

Veckan innan vi åkte till Verpan var Malin i fjällen. Och då skickade hon en fullkomligt ljuvlig Irishbild till mig, och då kan man inte kontra med vad som helst liksom. Nää, det får va lite nivå. Och det var det på Le Rouge-varianten, som ni ser.

Kan vara den godaste Irish jag någonsin smakat faktiskt. Beställer alltid mina med extra grädde (mycket viktigt!) och extra socker (också mycket viktigt!). Så. Satans. Smarrigt.

DSC01721

Grodan slank också förbi After Skin, och ville givetvis sörpla Irish han med. Han fick dock nöja sig med ett fat grädde. Får väl justera min princip att ”vi låter honom smaka på allt” till att ”vi låter honom smaka på NÄSTAN allt”…

Hursom, denna vecka har varit helt ljuvlig! Den har dessutom känts så lång, vi har hunnit med så mycket. Om man jämför med hur snabbt en vecka hemma bara försvinner (poff! …säger det vanligtvis, så är det fredag), så kändes den här tiden minst dubbelt så lång. Fantastiskt.

Och att resa med Oliven & Kimpis (TACK alla ni som klickade på länken i det här inlägget – återkommer om hur bra det gick för oss, om vi vann eller inte! Och ni som ännu inte klickat – do it please! Vadet gäller hur många som klickar in sig tom i dag söndag kl 00.00.) funkade hur bra som helst. Att bo två barnfamiljer i en lägenhet, tillsammans i en vecka – det är inte säkert att det går sömlöst ju. Men det gick hur bra som helst.

Och en extremt lovely bonus på den här resan var ju givetvis Nella the Babysitter! Hon gjorde ett så grymt bra jobb, och var dessutom ett väldigt härligt ressällskap, så nu kommer vi aldrig mer vilja resa utan henne, ha ha…

Hejdå fina fina Verbier, hoppas vi syns snart igen!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00