Fölsefrulle

DSC04757

I morse firade jag och Niklas min födelsedag genom att gå till Nytorget 6 och äta frulle – SJÄLVA! UTAN GRODAN! Kan faktiskt inte ens minnas när vi gjorde det sist.

Eftersom det gick strålande i går på föris (han var där ensam mellan 9.30 till 12, sen stannade jag till 15.30 med honom), så kör vi en ännu längre ensamperiod i dag. Vi lämnade honom 9.30, och i dag ska han vara där ända till 13.45 på egen hand. SOVA där för första gången, utan oss. Och eftersom vi inte hört något från föris, så verkar det ha gått finfint även i dag.

 

DSC04750

Det var dock två stukade päron som satt å snaskade godsaker på tu man hand. Vi är så jäkla risiga båda två. Dyngförkylda och allmänt miserabla. Men att äta själva ute på lokal var…LJUVLIGT. En klar humörhöjare.

Kom på mig själv med att ta bort en avocadobit direkt (brukar ta en åt sidan som Iggy får gå loss på, innan jag hinner salta och peppra), och vilja titta ner bredvid mig på soffan stup i kvarten, för att se att grodan har det bra. Men det var ju GRODFRITT. Jäkligt nice, måste jag säga.

 

DSC04758

Såg till att beställa in lite frukt för att boosta vitaminnivån en smula. Efter frukosten bar det av hemåt där vi jobbat på sen dess. Uppkrupna i soffan med täcke och varsin kopp te, knattrandes på våra datorer.

Snart bär det dock av till office, de har propsat på att få fira denna rishög till glammis i dag. Och det vill man ju liksom inte missa. Och Niklas ska till föris och plocka upp grodan, som förhoppningsvis trivts till och med ÄNNU bättre där i dag än i går.

 1. Vicki skriver:

  Smarrig frulle! Det förtjänade du verkligen! Och så himla himla roligt att det går så bra för Iggy!

 2. My skriver:

  Grattis! Hoppas dagen blev kanoners och att ni är på bättringsvägen båda två!

 3. cissi skriver:

  Stort grattis på födelsedagen!!!! Åh..vet du..satt o kollade igenom ditt gamla arkiv och saknar sååååå dagens outfit som du körde. Ja eller du visade i varje fall dina outfits 🙂 Så go klädstil du hade/har. Hoppas på mer sånt i el bloggo 🙂

  Kramar och trevlig valborg. Btw..älskar era youtube-klipp!

 4. Grattis på födelsedagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..