ANNONS

Hårbästisar

/

DSC05184

Jag får rätt mycket frågor som rör mitt hår (tack å bock hörrni – tar det som en komplimang!), så därför tänkte jag att ni som har en massa undringar om sånt kanske skulle tycka att ett sånt här inlägg vore skoj. Här ovan ser ni nämligen två av mina absoluta hårbästisar!

Jag har ju blont hår, och vill att färgen ska hålla sig så kall som möjligt. Jag vill inte ha några varma/gula nyanser. Därför tvättar jag håret med det här schampot. Det är ett silverschampo som är alldeles…lagom. Vissa silverschampon är för starka och gör håret grålila (tycker jag), men det här funkar perfekt för mig och håller mitt hår svalt i färgen.

DSC05173

Bästis nummer två är denna darling – Nutri Color Creme från Revlon i nyansen 1002 White Platinum. Det är en inpackning som också färgar håret en smula. Perfekt för kalla blonda hår!

DSC05174

Vad denna tub gör, är att den fräschar upp färgen som frisören skapat. Håret får dessutom lite näring och nytt liv. Jag använder den här rackaren någon gång då och då, just för att få hårfärgen att liksom ”komma tillbaks på banan” efter att jag hållit på med mina rosa färgningar hit och dit.

När jag använt den här (och tvättat ur allt rosa såklart) så ser hårfärgen ut i princip som när jag lämnade frisörsalongen. Och då kan jag börja om med mina rosa färgningar. De blir alltid mycket snyggare med rätt basfärg, liksom.

DSC05178

Både schampot och inpackningscremen är lila, men don´t be afraid! Så ser de flesta produkter ut som är till för att göra blonda hår kallare i tonen, och håret blir såklart inte lila.

DSC05199

Jag körde denna ”kur” i dag, och såhär ser jag ut just nu!

DSC05191

Inget rosa kvar, och inga gula/varma toner. Typ som när färgen var nygjord.

DSC05192

På tal om hårfärg, så är jag faktiskt sugen på nåt annat än rosa nu. Men vad det är för någon nyans får ni se när jag färgat det!

Som sagt – schampot och inpackningscremen är några av mina absoluta hårbästisar och All Time Fave-produkter för kallt blont hår. Schampot hittas här och inpackningscremen hittas här!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00