Tankesmurf

DSC06245
Men alltså. Ibland blir man ju bara APFÖRVÅNAD över hur universum funkar! Eftersom grodan speed-utvecklas på föris just nu, så är det en massa grejer vi behöver komplettera med här hemma. Han käkar  ju själv numera till exempel – så egna bestick, egen tallrik och en mjuk hakklapp (den hårda sliter han bara av sig så vi tänkte testa en mjukis) har stått på vår Wunderlist (tokbra list-app!) den senaste veckan. Men av någon outgrundlig anledning har vi lyckats glömma dessa grejer VARENDA gång vi varit ute på stan. Vi har fått med oss leverpastejen och badkarsproppen och glödlamporna och blöjorna. Men matgrejerna till grodan har vi glömt.

Snacka om glädjedans då, när ett paket med ovan matpryttlar damp ner hemma i går! HUR perfekt? Och vet ni vad det bästa är? Jo – det är en BLOGOLIN som skickat det! En blogolin som jobbar på Bambino Mam! Som har skrivit världens finaste brev, och tänkt att lite saker som underlättar ätandet kanske kunde vara uppskattade. Och YES – det är de!

Det är så galet, det är alltså PRECIS vad vi tänkt köpa i en dryg veckas tid, men lyckats glömma hela tiden. Vilken rackarns tankesmurf! Tack snälla fina underbara omtänksamma Karin, både jag och Niklas kunde knappt tro våra ögon när vi öppnade paketet. Snacka om att du prickade rätt vad gäller både tidpunkt och grejer! Så sjukt gulligt av dig, vi inviger matpaketet redan i dag! TACK!

 1. Karin skriver:

  TACK själv! Mitt nöje fina Vanja! Va kul att paketet kom vältajmat och blev uppskattat 🙂 Kram Karin

 2. Jossan skriver:

  Jädrans va snällt av Karin (gillar snälla människor)
  Bambinos saker är toppenbra tycker jag. Vi har sked och gaffel (det där gula på din bild) och det är ergonimiskt bra för Elsa att hålla i. Det är även lätt att hålla i när de skyfflar i sig mat:)

  Gillar även plastskedarna alot.
  Hoppas ni får en härlig helg hela familjen.
  Kram Jossan

 3. JoLi skriver:

  Aww, vad gulligt och snällt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..