ANNONS

Angående det där kladderiet

/

DSC06484
Vad KUL att det var så många av er som delade med er av hur det ser ut hemma hos er vad gäller barn å kladd. Det var befriande att höra att det finns fler kladdfaschister därute, och peppande att höra bra idéer på hur kids kan kladda på ett sätt som ändå inte blir APjobbigt för kladdfaschisterna.

För det är inte att jag tycker det är äckligt med kladd på nåt sätt, det är det här med att man måste SANERA efter varje måltid som jag bara…inte orkar med. Det är så sjukt mycket meckande ändå, tycker jag, med att ha barn. Så om det finns nåt meck jag kan undvika, gör jag gärna det.

DSC06471
Men (som synes på tröjan…) får ju Iggy kladda loss rätt rejält på föris. Så jag tror nog han får sina behov tillfredsställda ändå. Och det är inte HELT kladdfritt här hemma. När jag å Niklas äter frulle brukar grodan gå på en second breakfast (Iggy äter nån timma före oss), och då ger vi honom lite allt möjligt att pilla med, så att vi kan äta litegrann ifred.

Han får bröd, leverpastej, ägg, skinka å sånt. Och det får han gå loss på bäst han vill, med sked eller hand. Vilket såklart innebär en sanering efter varje frukost. You´d be surprised (eller kanske inte ha ha – åtminstone inte ni som har kids!) hur LÅNGT en skinkbit kan ta sig från sin originalplats. Eller hur EXTREMT FINFÖRDELAD en brödskiva kan bli. Vojne vojne. Är inte så himla sugen på att köra samma saneringsrace ytterligare två gånger per dag, så jag tror Iggys kladdande får stanna där helt enkelt.

DSC06469
Men! Tack vare detta extremt fiffiga kommentarsfält med dess EXTREMT FIFFIGA kommenterare, så har jag nu fått lite nya idéer på sätt som Igster kan kladda loss på, utan att jag behöver få skurknän. Fingerfärg – I BADET! Perfekt, eller hur? En fantastiskt fantastisk gyllene medelväg.

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00