Ekologisk solkräm för barn

ekologisk solkräm för barn 3
Har fått en del frågor kring vad vi använder för solskydd till Iggy, och här är vår absoluta favorit! Denna raring ger SPF 50+, är speciellt anpassad för barn och är dessutom ekologisk. Halleluja!

 

ekologisk solkräm för barn 2
Förutom solkräm försöker vi se till att grodan bär keps. Det är inte alltid ett lätt uppdrag, då huvudbonader har en tendens att slitas av. Men så gott det går försöker vi se till att den är på. Långärmat ser vi också till att han har.

 

ekologisk solkräm för barn 5
Det jag gillar med den här krämen är att den är så bra en solkräm nånsin kan bli. Den har ett 100% naturligt mineralskydd (inga kemikalier), den är vattenfast utan att innehålla luriga ingredienser som vattenfasta krämer ofta annars gör, den är ekologisk, skyddar mot både UVA och UVB, den är inte testad på djur och tillverkas CO2-neutralt. Rackarns massa braigt med andra ord.

 

ekologisk solkräm för barn 9
Sen är den dessutom apdryg! Den är rätt fet och grodan blir vit av den, men det sjunker in så småningom. Jag brukar ta några droppar på handryggen, smeta ut med andra handen och sen dutta i Iggys ansikte. Tog alldeles för mycket i början, men har nu lärt mig att bara några droppar räcker.

 

ekologisk solkräm för barn
Självklart är den fri från parfym också. Kan varmt rekommendera den till alla som letar efter en riktigt bra solkräm till barn. Den hittas här!

 

 1. Vicki skriver:

  Bra tips! Har redan köpt en annan från Apoteket. Plus att jag köpte ett supersmart solstift spf 50. Så smidigt att ha i vagnen om solen skulle titta fram.

 2. Vicki skriver:

  Bra tips! Fast har redan hunnit att investera i en annan från Apoteket. Plus ett supersmart solstift. Spf 50. Smidigt att ha i vagnen insolens skulle kika fram 🙂

 3. Karin skriver:

  Älska ekologiskt, har tvål och bubbelbad i samma märke. Men min förskolelärarvän sa att just denna solskyddsprodukt innehåller nötolja så man får inte ha den på förskolan pga allergi. Hon använde den dock hemma.

 4. Den använder vi också.. woop woop 😉 Himla bra!

  Köpte en liknande till oss vuxna också men jiiiiiisses den är typ omöjlig att smeta ut och den luktar lite o-nice dessutom. Men nu har vi 2 såna så det är bara att smeta på 😉

  Btw. Dags för rabatt i din väns eko-shopp snart kanske 😉

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..