Nya favoriter till la mama och le frog

DSC08850
Eftersom ni gång på gång på GÅNG tipsar mig om Maria Åkerbergs produkter, så har jag nu skaffat mig ett helt rackarns kit! Eller, jag har skaffat det till grodan. Tyckte förpackningarna var så fina (så trist när barnprodukter inte är snygga tycker jag, men de här får gärna stå framme och glassa i badrummet) och var såklart nyfiken på MÅ då det är svenskt OCH ekologiskt. Double win liksom.

Har hunnit testa runt lite och är än så länge kalasnöjd! Hudkrämen är underbar, går snabbt in i grodans lilla skinn och kladdar inte. Den mjölkiga ”Baby Bath” är superhärlig och känns återfuktande, perfekt om man som vi inte är så förtjusta i att ösa ner babyolja i badet. (Eller okej, JAG vill ösaösaöööösa men Niklas som avskyr allt vad ”grejs” heter och inte ens använder tvål eller schampo (!) tycker inte om att bada i olja. Och eftersom det är han som badar med grodan 99% av gångerna så får jag snällt lyda.)

Produkterna doftar superhärligt; naturligt och alldeles laaaagom. Så – so far får Maria Åkerberg tummen upp! Tack alla ni som tipsat, kanske ska klicka hem nåt till la mama från hennes serie också… För er som blir nyfikna hittar ni Maria Åkerberg-produkterna här!

Har också unnat mig en annan ekologisk svensk; L:a Brukets tvål med doft av gurka och mynta. och OMG om man nu får bli lite sådär tonårsaktig men den doftar SÅÅÅÅ GOTT! Alltså, kombon gurka å mynta är ju tamejtusan magisk! Att det inte finns fler grejer som doftar så? Bästa bästa doften att tvåla in sig med på morgonen for sure. Piggar upp och fräschar till. Love it! Tummen upp även för denna raring alltså!

 

 1. Kul med nya produkter:)

  Tänkte fråga dig en liten sak. Jag har tänkt söka till Gravid vecka för vecka och har lite funderingar på hur svårt det kan bli och veta vad man ska prata om. Har du några tips?:) Jag är lite främmande inför att filma mig själv, så det blir isåfall nåt nytt för mig.

 2. Sofie skriver:

  Maria Åkerbergs produkter är bäst!!
  Vill även tipsa om Lilla Brukets citrongräs-tvål 🙂 den luktar så gott!!!!

 3. ISA skriver:

  detta har inget med inlägget att göra men har du lyssnat på craafords röst? haha tänker hela tiden på att du låter som henne! ni har iaf väldigt behagliga röster att lyssna på, ingen jobbig dialekt eller jobbiga tal-tics 😉 haha! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..