ANNONS

Bloppis / glaslampa

/

DSC09032
Här kommer en till grej som får flytta hem till någon annan – en lampa! Det är en sån där i solitt glas ni vet som ser ut som att det ligger en glödlampa inuti?

lampa

En sån här alltså. Den är från Design House Stockholm.

DSC09031
Även denna raring har hängt med mig lääääänge (skulle tippa i alla fall 15 år) så nu är det dags för både den å mig att gå vidare.

DSC09033
Den är alltså i två delar, och inuti ligger en liten lampa som lyser upp ett hålrum format som en glödlampa.

Vi kör bloppisen precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 50 pix), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan lampa i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen pågår till och med måndag, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. På tisdag kontaktar jag den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

50 pix är alltså utgångspris för denna matta som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för bökig för att skickas).

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00