ANNONS

Bloppis / persisk matta

/

DSC08670
Nu när vi bott in oss lite här i nya lyan upptäcker vi att det är en del saker som vi inte vill behålla. Så tänkte kolla med er blogoliner om någon är peppad på dessa saker? Annars åker de upp på Blocket/Tradera. Men vill kika med er innan.

Först ut är denna matta i persisk stil. Den är 170 x 230 cm.

DSC08671
Har haft den i över tio år, men den är i gott skick. Behöver dock tvättas och/eller dammsugas noggrant. Den är gjord av syntetiska fibrer.

DSC08669
Vi kör bloppisen precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 100 pix), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan matta i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen pågår till och med måndag, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. På tisdag kontaktar jag den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

100 pix är alltså utgångspris för denna matta som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas).

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00