ANNONS

Bloppis / vintagelampa

/

DSC08841
Bloppisgrej nummer två är denna taklampa.

DSC08852
Den är 85 cm hög och 60 cm i diameter.

DSC08844
Lampskålarna är i vit marmor.

DSC08843
Fina knutdetaljer på lampstången. Jag och Niklas köpte den på loppis när vi flyttade in i vår gamla lya. Där hängde den i hallen.

lampa vanja
Har tyvärr ingen bild å hur det såg ut när den hängde hos oss, men hittade denna på en nästan identisk lampa. Så ser ni hur den ser ut när den är upphäng. Bilden är lånad från The Way We Play.

DSC08842
Vi kör bloppisen precis som förra gången: Jag sätter ett utgångspris (i detta fall 100 pix, kan säga att det är ett fynd då vi betalade över 1000 pix för denna raring), sen får de som är intresserade lägga sina bud i kommentarsfältet (observera att buden måste ligga på ”rätt” inlägg – endast bud på ovan lampa i detta inläggs kommentarer alltså).

Budgivningen pågår till och med måndag, den med högst bud vinner. I kommentarsfältet är ni anonyma, bara jag som ser era mailadresser. På tisdag kontaktar jag den som vunnit budgivningen för betalning, Swish är absolut enklast. Ni som inte har den appen – go get it! Underlättar livet enormt. Mer info om Swish hittas här!

100 pix är alltså utgångspris för denna lampa som hämtas hemma hos oss på Folkungagatan på Söder i Estocolmo (för stor för att skickas).

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00