Tack för denna bloppisomgång!

thank you
Tack alla ni som var med i denna bloppisomgång! Grattis Mia och Henrietta som budade hem glaslampan och mattan, jag har mailat er!

Vad gäller den andra lampan får jag nog tyvärr hålla i den ett litet tag till. Jag fick några mail med frågor om den som jag inte hann svara på innan bloppisen var över (bloppis-oproffsigt I KNOOOOW!), därför känns det fel att bloppa bort den då de som mailade inte hann få svar. Vi får bloppa den en gång till helt enkelt, och då låta den ligga ute längre eftersom den verkar inspirera till så mycket mailskrivande ha ha! Den kommer alltså igen, om ett litet slag.

Himla mysigt det här tycker jag, att mina/våra gamla älsklingar får nya hem hos er blogoliner. Love it!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..