ANNONS

Bästa plattången / Bästa locktången

/

vanja wikström hår 2
Jag får (väldigt) mycket frågor om mitt hår. Vilket jag såklart ÄLSKAR, för det (tror jag!) betyder att ni tycker att jag är fin i det. Håret alltså.

En av de frågorna jag får oftaoftaofta är vad jag använder för verktyg för att få till mina lockar. Jag har ju SPIKrakt hår, men trivs oftast bättre när det inte är lika spikrakt. Därför lockar jag det efter i princip varje hårtvätt.

DSC09776
Och – för att få till de där lockarna kan jag nu stolt presentera för er min eminenta partner in crime: min ÄLSKADE styler från ghd!

DSC09778
Ghd´s verktyg kallas alltså för stylers, och de är precis lika bra på att platta som på att locka. Jag använder min till både och.

vanja wikström hår page
Ibland har jag ju rakt hår, och då är är stylern perfekt för att böja in topparna för att få en bra form på håret.

DSC09781
Eftersom jag lockat håret så länge jag kan minnas har jag provat igenom typ alla locktänger som finns. Och ghd´s är verkligen den allra allra bästa. Den kostar lite mer, men om man (som jag) använder den flitigt är det SÅ värt det. Dels för att den är sjukt enkel att jobba med, och lockarna blir perfekta. Men också för att ghd´s stylers aldrig blir varmare än 185/190 grader. Går du över det gradtalet skadar du håret, och går stylern över 200 grader (som billiga stylers ofta gör) skadar man håret permanent, och det kan gå av.

DSC09777
Den når optimal värme på 20 sekunder, och piper när den är redo. Sjukt bra att det går så snabbt, för en mänska som jag som går på minustid. Den anpassar voltstyrkan automatiskt, så om du är ute och reser funkar den exakt lika bra överallt. Och den stänger av sig automatiskt efter 30 minuter, om du skulle glömma av knäppa av den.

DSC09782
Med den modell som jag har kom det med en värmeresistent matta som är perfekt att lägga stylern på medan man håller på å donar med frippan.

DSC09784
Den funkar även som väska! Perfekt att ha stylern i när man reser.

DSC09785
HUR sött?!

DSC09780
Jag älskar ju att värna vardagsglädjen som ni vet, så jag passade på att köpa min färgglada raring när ghd släppte sin årliga Rosa Bandet-kollektion. Varje år gör de en eller ett par specialdesignade stylers där en ansenlig summa av försäljningspriset går till Cancerfondens Rosa Band. (ÄLSKAR företag som gör nåt vettigt för jorden!). Den jag har är från 2014 års kollektion.

Antar att de alldeles snart släpper 2015 års Rosa bandet-stylers, så håll utkik! Himla fiffigt att klicka hem nåt man vill ha, samtidigt som en del av pengarna går till cancerforskning.

DSC09786
Hursomhelst så kan jag med hela mitt hjärta rekommendera ghd´s hårverktyg. Har som sagt provat det mesta i locktångs/plattångsväg och jag tycker att ghd´s är outstanding. Såg preciiiis att Eleven kör 20% på allt från ghd tom sista juli, därför kände jag att jag bara var tvungen att få ut det här inlägget innan dess, så att ni som blir sugna kan klicka hem en med rabatt! Rabatt är ju aaaaalltid trevligt liksom…

Just precis min styler har utgått eftersom det är förra årets Rosa Band-kollektion, men den här är precis likadan, fast i svart och guld. Vill man ha en mer färggrann är den här också likadan, fast smaragdgrön.

Hoppas ni hårintresserade uppskattar tipset, detta är verkligen en av mina All Time Fave-produkter!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00