Wish me luck

DSC00716
Niklas uppgift när vi var hos mamsen var ju att röja upp i grodans rum så att han skulle kunna börja sova där. Och tonight is the night. Både jag och Niklas har lusläst era tips å kommentarer på det här inlägget (TACK! SÅÅÅÅ värdefullt!), och nu jäklar ska vi få till det här!

Grodans säng är bäddad (vi byggde upp ett näste efter era tips, känns toppen), jag har en bäddad luftmadrass bredvid (också efter era tips, taaack!) och om en minut ska vi gå in där å börja läggningen. Håll tummarna för att det går bra, och för att den här natten inte blir en katastrof. Fortsättning följer!

  1. Maya skriver:

    Vi har en madrass på golvet som vår dotter sover på. Mysigt att natta på ok att gå in och lägga sig på som hon vaknar (vilket är väldigt sällan). Hon rullat runt som en galning när hon sover ibland hittar vi henne på mattan sovandes.

    Hon kan välja att gå och lägga sig om hon vill eller leka lite med sina leksaker innan läggdags. Vi har gjort det mysigt med tält ovanför madrassen – lite som ett cirkustält.

  2. Å va spännande. Hoppas det kanon och att grodan nu sover! Kul att läsa om hur det gått

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..