ANNONS

Wish me luck

/

DSC00716
Niklas uppgift när vi var hos mamsen var ju att röja upp i grodans rum så att han skulle kunna börja sova där. Och tonight is the night. Både jag och Niklas har lusläst era tips å kommentarer på det här inlägget (TACK! SÅÅÅÅ värdefullt!), och nu jäklar ska vi få till det här!

Grodans säng är bäddad (vi byggde upp ett näste efter era tips, känns toppen), jag har en bäddad luftmadrass bredvid (också efter era tips, taaack!) och om en minut ska vi gå in där å börja läggningen. Håll tummarna för att det går bra, och för att den här natten inte blir en katastrof. Fortsättning följer!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00