Glammisbloggen haråteruppstått!

vanja wikström glammom
Jag basunerade ju ut min kärlek för Glam mom´s nya sajt i morse, och ytterligare en sak som jag ääälskaaar med den är att Glammisbloggen har återuppstått! Glam Mom hade ju en blogg, som jag sen kidnappade och gjorde till min. Men efter det att jag flyttade min blogg till vanjaw.com (och senare hit till lovely Modette) har Glammisbloggen legat i vila. Tills nu!

För sen ett par veckor tillbaka är den tillbaka, woop woop! Så för er som är sugna på att få lite behind the scenes om vad som händer på glammisoffice (senaste inlägget är en vädjan till Iggys föräldrar om att…, ja det får ni läsa i bloggen!) rekommenderar jag verkligen ett besök, glammisbloggen hittas HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..