ANNONS

Min andra bebis!

/

glammom amningsbh 3
Vet inte riktigt hur mycket jag nämnt det i bloggen, men i podden vet jag i alla fall att jag ett flertal gånger pratat om att en av anledningarna till att jag haft så extremt lite tid det senaste halvåret är att jag har haft ett stoooort projekt på jobbet som krävt en massa extrafix. Well, för några veckor sen blev allt äntligen klart, och vi kunde lansera Glam Mom´s splitternya design! Ny logga, ny webbshopp, nytt formspråk. Och jag är SÅ STOLT över hur fint det blev!

Vi hade läääänge känt att vår gamla design inte höll måttet, men helt enkelt inte haft tid att ändra på det. Och inte så konstigt att vi tröttnat, Glam Mom fyllde hela fyra år i juli (hipp hipp hurraaaa!) och vi har kommit en lång väg från där vi startade. Då satt vi i glammis-Malins föräldrars källare, med kartonger staplade upp över öronen. Mitt i kartonghavet hade vi klämt in ett bord där vi kunde sitta och jobba samt packa ordrar. Det var svettigt, nervöst, spännande, skrämmande och ASKUL!

Vår gamla shop designades av en kompis och vi ÄLSKADE den. Den var rosa, fluffig och stod ut från andra ”mammashoppar”. Men med tiden förändras smaken, och nu var det dags att gå åt ett annat håll. Och nu ÄLSKAR vi vår nya design, den känns så HÄRLIG!

glammom amningsbh 2
Blir glad varje gång jag går in på vår sajt, det känns lite som att vi flyttat in i ett nytt, stort och superfint hus! Man blir så peppad!

glammom amningsbh
Älskar också att vi jobbar mycket mer med inspiration nu, och redaktionella inslag. Glam Mom ska vara en plats där man inte bara hänger för att shoppa fina saker, utan också för att inspireras!

Är så otroligt stolt över detta fantastiska företag som jag och glammis-Malin startade för nästan precis fyra år sen. Att få jobba med henne, Picklan och Lovely Lovisa är en riktig rackarns YNNEST! Vi är ett sånt jäkla dream team, och tack vare dessa makalösa brudar känns mitt jobb ALDRIG som…jobb. I love you bästaste glammisar!

Och tänk att allt det här startade med att jag och Malin fick sparken från våra jobb för fyra och ett halvt år sen… Saker som kan verka rejält pissiga i stunden kan visa sig vara rena rama välsignelser.

Slink gärna in på Glam Mom HÄR och spana runt lite! Vad tycker ni? Är ni lika begeistrade i vår nya sajt som jag?

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00