ANNONS

Essie-eventet räddade dagen

/

vanja wikström 3
Jag hade tänkt att hinna med lite skojigheter under modeveckan, men (som vanligt hö hö) var det liksom TIDEN som inte räckte till. På tisdagen var jag faktiskt på väg till en asrolig grej, då passade ju Glam Moms sajt på att fullständigt kapsejsa (som jag ju nämnde här) så det var inte riktigt läge att dra iväg på fräsi fräsi-grejer om man säger så.

Kan säga att alla på glammisoffice var knockade av stress, panik och katastrofkänslor så det var ingen rolig dag. Dessutom var det glammis-Malins första dag tillbaks på jobbet efter semester och flytt till ny lya (hon med! 2015 is the year alltså!), så vi hade fixat lite mys för att det skulle bli en härlig start på jobbhösten för henne. Glammis-Picklan hade  plockat blåbär och bakat (en MAGISKT smarrig!) paj, Lovely Lovisa hade kirrat glass och jag hade styrt upp lite presenter, för Malin fyllde även år i lördags.

Men. Så fick hela lagret spatt vilket tvingade oss att stänga ner hela sajten. INTE en härlig grej att göra när det är löningsdag och vi hade skickat ut nyhetsbrev och puffat för nya fina produkter som folk var pepp på att köpa. Så det blev en katastrofdag istället för en kalasdag. Vi formligen såg alla pengar försvinna (inga köp pga stängd sajt, ledsna och besvikna kunder pga totalfel i hela lagret) och all tid som det skulle ta att fixa detta. Tid, som vi inte har. En pissig känsla spred sig på office.

Tills dess att vi insåg att det fanns INGET vi kunde göra åt saken just då, så vi gick lös på pajen istället, kokade kaffe, öppnade presenter och fick höra allt om Malins nya fantastiska lya. Då blev det ändå en rätt bra dag. Men. Eftersom det ändå hade varit så jäkla kämpigt kände vi att det var på sin plats med lite UNNA SIG i går. Så vi drog in till modeveckans hjärta och gick på ett väldigt lyxigt event, anordnat av Essie – ni vet, nagellacksmärket.

DSC01109
Det hölls på UNDERBARA Hotel Nobis och givetvis fanns det bubbel!

DSC01154

DSC01111
Och givetvis fanns det snittar!

DSC01112
Och givetvis fanns det goodiebags!

DSC01105

DSC01106
Det var ett event för att fira Essies kollektion av höstfärger, och de var SÅ fina! Några lack var dessutom matta, är så sjukt peppad på att prova det. HUR fint med helt matta naglar?

DSC01124
Eventet hölls i Nobis bibliotek där de hade byggt upp en mysig oas. Man bubblade, snaskade snittar och blev bjuden på manikyr av självaste Frida Selkirk – alla kändisars absoluta nagelfavorit och Sveriges nagelguru får man nog säga. Extremt lyxigt!

essie

DSC01140
DSC01107
DSC01115

DSC01128

DSC01142

vanja wikström
Jag fick se ut som Edward Scissorhands, eftersom de var tvungna att ta bort mitt shellack innan de kunde sätta igång. Fräsig look, eller hur? Hade säkert kunnat gå ut på gatan med de här labbarna och ingen hade höjt på ögonbrynen då det ju VIMLADE av spännande outfits i Nobis-hoodsen. #modeveckaUFO

DSC01162
Voilà! Såhär fina blev vi! ÄLSKAR att glammis-Picklan valde glitter på sina naglar! #VärnaVardagsglädjen Jag valde en grå nyans som jag blev toknöjd med. Och vet ni vad? Nu sitter jag här dagen efter och mina naglar är FORTFARANDE fina! Lacket är FORTFARANDE intakt! Alltså, det händer inte. Inte med vanligt nagellack.

Jag har feta naglar, vilket gör att de stöter ifrån sig alla nagellack. Oavsett hur fancy schmancy manikyrer jag varit på så tar det aldrig mer än två timmar innan nagellacket börjar lossna. Kanske låter weird, men så är det och har alltid varit. När jag därför upptäckte shellack/gelish (permanent gelénagellack som görs på salong) var jag lyrisk. ÄNTLIGEN kunde jag ha nagellack som var fint i mer än två timmar, halleluja! Så numera går jag och gör shellack varannan vecka på salong.

Men! I går på eventet använde de Essies nya överlack som heter Gel Setter Top Coat, och tydligen ska det ge lite samma effekt som när man gör shellack. Och jag är helt säker på att det är pga detta magiska överlack som mina naglar fortfarande ser bra ut. Googlade precis för att kunna klicka hem det, men det verkar inte ha kommit till Sverige än, eller? Nån som hittat det? Det är det här jag menar. Tipsa gärna!

Nu ska jag inte dra förhastade slutsatser, jag ska avvakta några dagar till för att se om det verkligen ÄR så bra som jag hoppas. Men är det det, så vore det GULD för min del. Det skulle innebära att jag kan börja måla naglarna själv igen istället för salong, och såklart spara en jäkla massa stålars. TYVÄRR var inte detta magiska lack med i goodiebagen, så jag får fortsätta googla. Nån av er som provat? Är det så bra som jag hoppas?

vanja wikström 2
Hursom, det var en väldigt mysig stund och mycket välbehövligt för alla glammisar att få lite lyx å flärd och glömma sajtkatastrofen ett litet slag. Och en rolig grej som hände var att när jag satt å fick naglarna fixade, så dök den här donnan upp och fick sina naglar gjorda i stolen bredvid. Jag hade sett henne i mitt Instaflöde på morgonen och lagt märke till hennes ashärliga outfit (grön fuskpäls med blommor på – HUR underbart?). Så jag var ju tvungen att fråga ”Men alltså såg inte jag dig på Insta i morse?”. Och då visar det ju sig att HON vet vem JAG är, och lyssnar på min och Josefins poddis! HUR liten är världen egentligen? Vi förevigade vårt möte med denna fräsiga bild. Spana in hennes blogg för mer ashärlig outfitinspo!

Tack också till snälla Essie som bjöd in oss på ett så mysigt event, preciiiiiis när vi behövde det som mest!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00