TACK SOM FAN

vanja wikström
Hörrni! Underbara, fantastiska BJUSSIGA ni! TACK för alla kommentarer som ni lämnat på sömnuppdateringsupplägget – SÅ uppskattat! Jag och Niklas läser med STORT INTRESSE, jag äääälskar att ni delar med er av era erfarenheter och tips! Ska lusläsa varenda bokstav om och om och om igen och se om vi kan få till ett barn som nattar sig själv så småningom.

Vi ska garanterat köpa den där boken om kaninen som vill somna, låter ju magisk, vilket bra tips! Och börja testa det här med att gå ut ur rummet INNAN Iggy somnat. När jag testat det lite smått några gånger har det blivit skrik och gråt omedelbart, så jag har inte varit så sugen på att testa vidare. Men önskan om att INTE natta en timma varje kväll är väldigt stark hos både mig och Niklas, så det här är ju nåt vi helt enkelt måste ta tag i.

Ska läsa igenom era kommentarer en gång till innan vi tar tag i det på riktigt, måste bara ha lite ork först känner jag för att det ska kunna bli bra. Just nu har vi nämligen haft en sjuk liten groda som i några dagar inte somnat förrän 21.30, då har vi lagt honom 19.30 och sen kämpa kämpat kämpat med ett skrikande, gråtande och vilt fäktande barn som INTE vill sova under några omständigheter. Måste bero på att han är sjuk, för såhär har han aldrig betett sig förut.

Men! När vi är tillbaka på banan så jäklar! Då ska vi ta tag i nattningen. Med era ord och råd färska i huvudet. Fortsättning följer…

  1. Z får välling liggandes i sängen med snuttar över ansiktet, på så sätt blir hon dåsig och slumrar i bästa fall när vällingen är urdrucken. Vi tassar ut och hon är i halvdvala då. I perioder av mycket intryck/utvecklingsspurt/tänder eller sjukdom gör hon som du beskriver -stretar emot i timtals. Vi har också köpt kaninboken men Z är alldeles för rastlös och blir för nyfiken om vi läser bok.. Vi har nyligen beställt den i cd istället (=låta nån annan göra jobbet, haha;)
    Kram

  2. DD skriver:

    Hej! Jag köpte även jag boken om kaninen som så gärna ville somna. För mig var det bortkastade pengar. Funkade inte alls..

  3. Sofie skriver:

    När jag haft barn som varit sjuka och inte velat sova har det ofta varit pga öroninflammation. Pröva med att höja upp huvudändan på sängen med lite böcker och kolla om det hjälper 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..