ANNONS

Gårdagens goodiebagfabrik

/

DSC01670
Som jag nämnt hade jag ju lite av en fullsmockad dag i går. En av anledningarna var att vi lite hipp som happ skulle styra upp goodiebaginnehåll till Loppis Babylove-event som går av stapeln 28 september. Vi fick frågan om vi ville vara med, svarade JAAAAA SÅKLAAAART och då var det snabba puckar som gällde – det var tvunget att vara klart tills i dag. 350 stycken påsar… Det är ganska många det, kan jag tala om.

DSC01671
Men man kan ju inte missa att sprida ordet om Glam Mom till 350 härliga Loppi-mamas, så vi köpte finkaffe för att få extra energi och HÖGG I! Vi körde enligt rullande band-principen: tre stycken stationer där det gjordes olika saker för att få med allt till vårt goodiebagsbidrag.

DSC01672
Glammis-Lovisa goodiebagspysslar!

DSC01675
Tadaaa! Titta vad mysigt det ser ut, rosa å fluffigt! Hoppas att de som får goodiebagsen blir glada för det vi bidrar med. Glammis-Malin och Glammis-Picklan satt och pysslade på office till kl 20.30 (!!!) för att få klart alla små påsar.

Kan också säga som ett litet karriärs/företagartips, att precis en sån här grej är nåt som skulle kunna vara ganska lätt att skippa. Just för att det är lite jobbigt, tar tid, men ändå måste fixas SNABBT. Men då måste man hoppa ur latsäcken där man ligger å trynar, och se om engagemanget man skulle lägga in på ”böket” skulle kunna vara värt det.

I detta fall var det ju solklart! 350 mamas kommer förhoppningsvis bli glada för det de får, och förhoppningsvis handla av oss och/eller sprida ordet vidare. Det är GIVETVIS värt lite extra bök. Så jag är väldigt stolt över oss att vi som team fixade det här så snabbt, och med så enkla medel. För ofta handlar det ju lite om det också – krångla inte till det! Då blir det helt plötsligt FÖR bökigt, och då får man det inte gjort.

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00