ANNONS

Bästa schampot!

/

DSC01725
Tänkte att jag skulle ta å tipsa om en duo som seglat upp på min All Time Fave-lista vad gäller FAB hårprodukter, nämligen dessa: Bumble & Bumble´s surfserie! Det är ett schampo och ett balsam som ger håret textur, ni vet så att det inte känns sådär flygigt och slinkigt som hår gärna gör när det är nytvättat.

Jag är inget fan av den känslan alls, utan vill mycket hellre ha en ”skitigare” känsla direkt. För att få till det brukar jag ha i allehanda produkter, typ Dust It-puder eller saltvattenspray. Men det fina i kråksången är, att om man använder denna FAB duo så behöver man typ inte det. De gör jobbet åt en på den fronten.

DSC01726
Och för mig som alltid för en fight mot klockan är det UNDERBART att slippa ett steg, och kunna hoppa direkt på stylingtång och hårspray så fort håret har torkat. Det dessa darlings gör är alltså att ge dig ungefär samma effekt som om du hade använt en saltvattenspray i håret, dock något mildare. Jag ÄLSKAR detta! Efter en tvätt med denna duo får håret precis lagom textur – man slipper flyget å slinket, men håret känns absolut inte kladdigt eller tungt. För mig är effekten precis lagom. Det PERFEKTA schampot och balsamet enligt mig, och grymt att varva silverschampot med som jag ju också kör för att bibehålla kylan i håret.

Tyvärr är dessa produkter rätt dyra, men jag såg på Eleven att man kan beställa dem i mindre förpackningar också, och då blir det ju inte lika blodigt. Kan dock meddela att både schampot och balsamet är sjukt dryga, så de räcker lääääänge! För er som blir pepp på dessa surfisar hittas schampot HÄR och balsamet HÄR!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00