Bästa schampot!

DSC01725
Tänkte att jag skulle ta å tipsa om en duo som seglat upp på min All Time Fave-lista vad gäller FAB hårprodukter, nämligen dessa: Bumble & Bumble´s surfserie! Det är ett schampo och ett balsam som ger håret textur, ni vet så att det inte känns sådär flygigt och slinkigt som hår gärna gör när det är nytvättat.

Jag är inget fan av den känslan alls, utan vill mycket hellre ha en ”skitigare” känsla direkt. För att få till det brukar jag ha i allehanda produkter, typ Dust It-puder eller saltvattenspray. Men det fina i kråksången är, att om man använder denna FAB duo så behöver man typ inte det. De gör jobbet åt en på den fronten.

 

DSC01726
Och för mig som alltid för en fight mot klockan är det UNDERBART att slippa ett steg, och kunna hoppa direkt på stylingtång och hårspray så fort håret har torkat. Det dessa darlings gör är alltså att ge dig ungefär samma effekt som om du hade använt en saltvattenspray i håret, dock något mildare. Jag ÄLSKAR detta! Efter en tvätt med denna duo får håret precis lagom textur – man slipper flyget å slinket, men håret känns absolut inte kladdigt eller tungt. För mig är effekten precis lagom. Det PERFEKTA schampot och balsamet enligt mig, och grymt att varva silverschampot med som jag ju också kör för att bibehålla kylan i håret.

Tyvärr är dessa produkter rätt dyra, men jag såg på Eleven att man kan beställa dem i mindre förpackningar också, och då blir det ju inte lika blodigt. Kan dock meddela att både schampot och balsamet är sjukt dryga, så de räcker lääääänge! För er som blir pepp på dessa surfisar hittas schampot HÄR och balsamet HÄR!

 

 1. Vicki skriver:

  Dyra shampoo…nån gång fick jag för mig att de man köper i affären bör vara lika bra för mitt hår…fastän jag vet bättre, egentligen. Gah! Färgen blev sliten, håret blev som svinto! Bytte snabbt tillbaka till mina Redken produkter. Och vips! Så var jag snygg igen!

 2. ISA skriver:

  Detta har INGET med inlägget att göra, men jag tänkte länka till ditt mail-inlägg för någon dag sedan för tycker alla ska läsa det. Hoppas det är ok? kram!

 3. anna skriver:

  visst är de dyrt men har man börja köpa s & b i den här prisklassen kan man inte sluta, man härdas 😉

  för mig blev de köp direkt, låter perfekt! mer volym – ja tack!
  tack för tipset 🙂

 4. Mikaela skriver:

  För mig som tycker att det här med hårvård är aptråkigt och som alltid har håret i knut så är det här vansinniga pengar för ett schampo, haha. Tappade hakan när jag såg priset. Vansinnigt I tell you.

  :p

 5. Malin skriver:

  Vet att jag tipsat om denna produkt förut men vill än en gång slå ett slag för denna produkt: http://www.lyko.se/fudge/fudge-big-hair-thick-big-texture-spray
  Har extremt platt och liksom slirigt hår, men ett litet spray med denna så får det riktigt göttig och lite rivig textur. Luktar dessutom GÖRGÖTT!

  Tipz tipz.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..